Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Αφιέρωμα της ρωσικής τηλεόρασης στον Άγιο Παΐσιο: "Η Τουρκία θα καταστραφεί από την Ρωσία και η Πόλη θα γίνει πάλι ορθόδοξη" (video)Την προφητεία του Άγιου Παϊσιου που αναφέρει την καταστροφή της Τουρκίας από την Ρωσία και την επανορθοδοξοποίηση της Κωνσταντινούπολης μετά τον Μεγάλο Πόλεμο, παρουσιάζει η ρωσική τηλεόραση σε ένα λεπτομερές αφιέρωμα-ντοκιμαντέρ πάνω στον βίο του Αγίου και τις διδαχές του.

Στο ρεπορτάζ παρουσιάζονται Ρώσοι προσκυνητές οι οποίοι προσέρχονται για να προσκυνήσουν τον Τάφο του Αγίου και την σκήτη του.

Οι προφητείες του Αγίου   Παΐσίου , έχουν κάνει χιλιάδες Ρώσους Ορθοδόξους να επισκέπτονται το Άγιο Όρος, ενώ μετά την αγιοποίση του Παϊσιου από την Ελλαδική Εκκλησία το ρωσικό Πατριαρχείο τον αναγνώρισε και αυτό τοποθετώντας  τον στο εορτολόγιο της ρωσικής εκκλησίας.

Όπως είναι φυσικό οι Ρώσοι δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις προφητείες του Αγίου για τον πόλεμο Ρωσίας και Τουρκίας, καθώς αντιλαμβάνονται ότι πρόκειται για ένα επικείμενο μελλοντικό γεγονός, που θα φέρει μαζί του και τον Πόλεμο των Πολέμων, τον επονομαζόμενο Γ' ΠΠ.

«Όλοι ξέρετε για την έναρξη του πολέμου, όταν ο ουρανός «σκοτεινιάσει» πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα, η Τουρκία θα επιτεθεί στην  Ρωσία, Στην αρχή  οι Τούρκοι θα νομίζουν ότι κερδίζουν, αλλά αυτό θα οδηγήσει στον πλήρη αφανισμό τους , έτσι η Κωνσταντινούπολη θα γίνει και πάλι ορθόδοξη.»

Αυτή είναι η προφητεία του γέροντα Παΐσίου όπως την παρουσιάζειη ρωσική τηλεόραση και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή των συζητήσεων σε Ελλάδα και Ρωσία (αλλά και Τουρκία, οι Τούρκοι φοβούνται πολύ τις ορθόδοξες προφητείες).

Χιλιάδες άνθρωποι από όλο τον κόσμο έρχονται να προσκυνήσουν τον τάφο του Αγίου, που έζησε και «κοιμήθηκε» στο Άγιο Όρος. Αυτός ο Άγιος  προέβλεψε το ατύχημα του Τσερνομπίλ, την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης,  ακόμη και το βομβαρδισμό της Γιουγκοσλαβίας"

Ο Άγιος Παϊσιος μαζί με τον Εθνομάρτυρα Πατροκοσμά, αλλά για πολλούς και μαζί με τον Γέροντα Ιωσήφ τον Βατοπαιδινό, θεωρούνται ως οι πιο λεπτομερείς αφηγητές του τι μέλλει να συμβεί στην Ανθρωπότητα και ποια πορεία θα ακολουθήσει μετά από μια σειρά σκοτεινών γεγονότων που δυστυχώς θα περιλαμβάνουν και την έλευσι του βδελύγματος της ερημώσεως του υιού της απωλείας, του επονομαζόμενου "Αντίχριστου"

Η μέχρι τώρα δικαίωση αυτών των Άγιων ανθρώπων προβληματίζει για αυτά που μπορεί να ζήσουμε λίαν συντόμως, καθώς για πρώτη φορά διαφαίνεται στον ορίζοντα η πιθανότητα η Τουρκία να κλείσει τα "Στενά" υπογράφοντας την θανατικής της καταδίκη. 

Όπως έλεγε ο Άγιος: "Οι Τούρκοι έχουν τα κόλυβα στο ζωνάρι τους". Υπενθυμίζεται ότι οι Τούρκοι νιώθουν τον τελευταίο καιρό ότι η Αγία Σοφία "προσπαθεί" να επιστρέψει στην Ορθοδοξία και ανηυχούν γιατί ξέρουν τι σημαίνει αυτό.

Θυμίζουμε ότι η Ρωσία απαιτεί από την Τουρκία την επιστροφή της Αγίας Σοφίας στην Ορθοδοξία ως ένδειξη "καλής θέλησης" από την Άγκυρα και το Ισλάμ και θα χρηματοδοτήσει την αποκατάσταση του συμβόλου της Χριατιανοσύνης προσφέροντας και τους καλύτερους επιστήμονες και συντηρητές της. 

Οι Τούρκοι προφανώς δεν θα δεχτούν αυτή την απαίτηση αλλά και μόνο το ζήτημα τους προκαλεί τρόμο καθώς εδώ και καιρό έχουν την εντύπωση (όπως ήδη έχει γράψει το pronews.gr) ότι το ιερότερο μνημείο της Ορθοδοξίας "θέλει να ξαναεπιστρέψει εκεί που ανήκει", και αυτό όπως έχει προφητευθεί από τους Άγιους της Ορθοδοξίας θα συνοδευτεί από την καταστροφή του όποιου τουρκικού κράτους.  

Κάτι που οι Τούρκοι το φοβούνται σφόδρα καθώς είναι οι πρώτοι που φοβούνται την έγερση του "μαρμαρωμένου βασιλιά"   

Οι Τούρκοι ανησυχούν τα τελευταία χρόνια με επίκεντρο την Αγία Σοφία, ότι η Ορθοδοξία θα τους εκδιώξει από την γη που δεν τους ανήκει και σφετερίσθηκαν από τους από τους νόμιμους κληρονόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.