Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016

Φρίκη! Παρέα λαθρομεταναστών και προσφύγων από την Συρία βίαζαν διαδοχικά επί τρεις ώρες 18χρονη κοπέλαΈνας 17χρονος από τη Συρία, ο οποίος βρισκόταν μόλις 15 μήνες στη Βρετανία συμμετείχε μαζί με κάμποσα άλλα άτομα στον επί τρεις ώρες βιασμό μιας 18χρονης κοπέλας!

Το αποκρουστικό συμβάν έγινε την 1η του περασμένου Νοέμβρη στο Τζίλινγχαμ.

Ο 17χρονος περιέγραψε στο δικαστήριο πως έφτασε στο νησί, φεύγοντας από τη Συρία, μη γνωρίζοντας πλέον που είναι οι γονείς του και αν ζουν.

Περιγράφοντας το βράδυ πριν από το βιασμό, ανέφερε ότι η παρέα του τον παρότρυνε να συμμετάσχει, ενώ ένας 18χρονος φίλος του, ο οποίος συμμετείχε στο βιασμό, του είπε ότι αν δεν το κάνει δεν είναι άντρας!

Ισχυρίζεται ότι «το κορίτσι έδειχνε χαρούμενο... καθόταν στο κρεβάτι... μετά πήγα μαζί της».

Από την άλλη πλευρά, η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ενώ βρισκόταν στο δρόμο με ένα φίλο της, η εν λόγω παρέα, τους κάλεσε σε ένα πάρτι στο σπίτι τους.

Υποθέτοντας ότι η παρέα και ο φίλος της γνωρίζονταν, δέχτηκε.

Μόλις όμως πέρασε το κατόφλι του σπιτιού, άρχισε ο τρίωρος βιασμός της, διαδοχικά από τα μέλη της παρέας.

Χρειάστηκε να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, χτυπώντας με γροθιές και κουτουλιές μερικούς από αυτούς, για να δραπετέυσει και να εξιστορίσει στη μητέρα της τη φρίκη που έζησε.

Κατά τη διάρκεια των βιασμών, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν ότι η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ σε ποσότητα δυο φορές πάνω από το επιτρεπόμενο όριο για να οδηγήσει.

Kαθημερινό φαινόμενο είναι οι βιασμοί  σε όλες τις χώρες που έχουν δεχτεί λαθρομετανάστες και πρόσφυγες που μόλις έφτασαν από την Συρία.

Υπενθυμίζουμε ότι για βιασμό 13χρονου Αφγανού μέσα στο στο hot spot της ΒΙΑΛ κατηγορείται  ένας 29χρονος ομοεθνής του, ο οποίο πλέον κρατείται στη Διεύθυνση Αστυνομία της Χίου

Ένα ακόμη περιστατικό συνέβη στο Πεδίον του Άρεως καθώς ένας 40χρονος Ιρανός τραυμάτισε θανάσιμα έναν 50χρονο Αφγανό οι οποίοι όμως γνωριζόντουσαν από το κέντρο φιλοξενίας στο Ελληνικό.

Τα αίτια του φονικού δεν είναι γνωστά αλλά αυτό που προκαλεί ανησυχία είναι ότι οι δύο άνδρες είχαν προσωπικές διαφορές και είχαν λογομαχήσει έντονα στο κέντρο φιλοξενίας του Ελληνικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.