Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη, 26 Απριλίου 2016

Προσοχή με τις τραπεζικές συναλλαγές τις μέρες του Πάσχα - Υπάρχει κίνδυνος να μπλέξετεΜεγάλη προσοχή θα πρέπει να δείξουν όσοι πληρώσουν οφειλές μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα, καθώς υπάρχει κίνδυνος να εκτελεστούν έως και 6 ημέρες αργότερα.
Η Μεγάλη Παρασκευή, αλλά και η Τρίτη του Πάσχα, λόγω της μεταφοράς της Εργατικής Πρωτομαγιάς είναι αργίες για το τραπεζικό σύστημα.

Ως εκ τούτου, τα τραπεζικά υποκαταστήματα θα παραμείνουν ανοιχτά έως και τη Μεγάλη Πέμπτη και θα επαναλειτουργήσουν ξανά την Τετάρτη μετά το Πάσχα.
Οι e-συναλλαγές

Οι πληρωμές οφειλών και τα εμβάσματα που θα καταχωρούνται ηλεκτρονικά την Μ.Πέμπτη 28 Απριλίου μετά την καταληκτική ώρα αποδοχής συναλλαγών θα εκτελεστούν την Τετάρτη 4 Μαΐου.

Η καταληκτική ώρα εξαρτάται από το είδος της συναλλαγής, όπως γράφει διαδικτυακή ιστοσελίδα.Συμβουλευτείτε την τράπεζα σας για την ακριβή ώρα ανάλογα με το τι θέλετε να κάνετε.

Αυτή θεωρείται η επόμενη εργάσιμη. Για παράδειγμα μία εντολή πληρωμής ή μεταφοράς σε άλλη τράπεζα, η οποία θα δοθεί από το απόγευμα της Μ.Πέμπτης και ύστερα, θα εκτελεστεί την επόμενη Τετάρτη.

Οι επόμενες αργίες μέσα στο 2016 για το τραπεζικό σύστημα είναι οι εξής:

Ιούνιος 20 Δευτέρα (Αγίου Πνεύματος)
Αύγουστος 15 Δευτέρα (Κοίμηση της Θεοτόκου)
Οκτώβριος 28 Παρασκευή (Εθνική Εορτή)
Δεκέμβριος 26 Δευτέρα (Δεύτερη ημέρα Χριστουγέννων)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.