Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο, 14 Μαΐου 2016

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ!!!! Ευχάριστη, ξαφνική επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Τάκη Χατζηπέρου στα γραφεία του Ε.Σ.Σ.Α.Κ.Ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, μετά την αμέριστη βοήθεια  και συμβολή του στην έκδοση πινακίδων κυκλοφορίας του πυροσβεστικού μας οχήματος, συνεχίζει να μας εκπλήσσει ευχάριστα.

Σήμερα το μεσημέρι επισκέφθηκε  τα γραφεία μας στα Σελήνια και  συζητήσαμε διεξοδικά τους τρόπους δράσεων της Εθελοντικής μας Ομάδας, εν όψει μάλιστα της αντιπυρικής περιόδου, όπου τα προβλήματα θα ενταθούν.

Σε αντίθεση με την σημερινή Δημοτική Αρχή, ο Τάκης Χατζηπέρος  μας υποσχέθηκε ότι είναι δίπλα μας, συμπαραστάτης στη δράση  και προσφορά μας, αναγνωρίζοντας το θεάρεστο έργο των Εθελοντικών Ομάδων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.