Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 13 Μαΐου 2016

Το Ε.Σ.Σ.Α.Κ. φέτος πανέτοιμο στις επάλξεις και με δικό της πυροσβεστικό όχημα για ΑΜΕΣΗ επέμβαση όπου αυτό απαιτηθεί


Μετά από πολλές προσπάθειες της εθελοντικής μας ομάδας, συνεπικουρούμενοι από πολλούς φίλους και συμπαραστάτες μας, ευοδώθηκε η προσπάθεια και παραλάβαμε σήμερα στο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων Τάκη Χατζηπέρου τις πινακίδες κυκλοφορίας του πυροσβεστικού οχήματος που μας παραχώρησαν ο υπουργός δημοσίας τάξης και προστασίας του πολίτη κ Τόσκας και ο τ. αρχηγός του πυροσβεστικού σώματος κ. Παπαγεωργίου. 

Σήμερα λοιπόν το πρωΐ ο Αντιπεριφερειάρχης Τάκης Χατζηπέρος που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή μας παρέδωσε τις πινακίδες κυκλοφορίας στο γραφείο του για τις οποίες πολλοί αγωνίστηκαν για να φτάσουμε στο ποθητό αποτέλεσμα και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε όλους ιδιαιτέρως. 

Μέσα σ’ όλους αυτούς που μας συμπαραστάθηκαν να ευχαριστήσουμε και να τονίσουμε την συμβολή τους, όπως αυτή του Βουλευτή των ΑΝΕΛ Δημήτρη Καμμένου που ήταν δίπλα μας από την πρώτη στιγμή, φυσικά δεν πρέπει να παραλείψουμε τον υπουργό Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη κ Τόσκα, τον τ. αρχηγό του Πυροσβεστικού Σώματος κ Παπαγεωργίου τον Υπουργό Μεταφορών Υποδομών και Δικτύων κ. Σπιρτζή, ως και την Υφυπουργό κα Χρισοβελονη καθώς και τον υπουργό εθνικής άμυνας κ. Πάνο Καμένο και τον ειδικό σύμβολο και συνεργάτη του υπουργού εθνικής άμυνας κ. Κώστα Πατρίκιο. 


 Για το Διοικητικό Συμβούλιο 


             Ο πρόεδρος                         Ο Γενικός Γραμματέας 
Ευστράτιος Γεωργαντίδης              Γεώργιος Σεργίδης 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.