Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη, 17 Μαΐου 2016

Συνάντηση με τον Διοικητή Πυροσβεστικής Πειραιά του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη ΧατζηπέρουΣτο πλαίσιο της καλής συνεργασίας για την αντιμετώπιση των προβλημάτων κατά την αντιπυρική περίοδο, πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κ. Παναγιώτη Χατζηπέρου με τον Διοικητή της Πυροσβεστικής Πειραιά κ. Διονύση Κουτσούκο και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Κατά την συνάντηση συζητήθηκαν τα προβλήματα στα νησιά Σαλαμίνα, Αίγινα και Αγκίστρι ενόψει της αυριανής επίσκεψης του Διοικητή της Πυροσβεστικής στα εν λόγω νησιά.

Διαπιστώθηκε η επάρκεια προσωπικού και μέσων, η διαθεσιμότητα δημοτικών και ιδιωτικών υδροφόρων οχημάτων καθώς και η αντιμετώπιση της ανάγκης μεταφοράς δια θαλάσσης εάν αυτό απαιτηθεί.

Τέλος, συζητήθηκε το θέμα των τηλεπικοινωνιών για έγκαιρη ενημέρωση, στο οποίο ο Αντιπεριφερειάρχης δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.