Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Κυρία Δήμαρχε, η διετής παρουσία σας στο τιμόνι του Δήμου μας, χαρακτηρίζεται από ολιγωρία, αμέλεια, απραξίαΗ παράταση, σε ότι αφορά στη χρήση αιγιαλού και παραλίας έως τις 30 Απριλίου 2017, επέφερε ανακούφιση στους Δήμους όλης της Χώρας. Σημείο αιχμής είχε αποτελέσει η απώλεια δημοτικών εσόδων που θα προήρχετο από την πιθανή μεταφορά της συγκεκριμένης αρμοδιότητας εκτός των ΟΤΑ, ενώ σημαντικό στοιχείο διαφοροποίησης τους υπήρξε και η περαιτέρω μείωση του ποσοστού είσπραξης από τους Δήμους για τη διαχείριση των παραλιών, που θα αποτελούσε ακόμα ένα πλήγμα στα ήδη συρρικνωμένα οικονομικά της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η Δήμαρχος  Σαλαμίνας όμως, αν και ηγείται ενός Δήμου με οικονομικά προβλήματα, σε μια δύσκολη οικονομική συγκυρία και έχει ανάγκη της αύξησης των εσόδων του όσο κανένας άλλος Δήμος,  για άλλη μια χρονιά «αγρόν ηγόρασε».

Έτσι για δεύτερη συνεχή φορά, η παραχώρηση με αντάλλαγμα του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού & παραλίας θα γίνει μέσω της οικείας Κτηματικής Υπηρεσίας, μετά από την ατυχή διαχείριση από την σημερινή διοίκηση του Δήμου.

Κυρία Δήμαρχε, έχει την πολυτέλεια ο Δήμος μας να χάνει σημαντικά έσοδα, επί δύο συνεχόμενες χρονιές;

ΟΦΕΙΛΑΤΕ ΝΑΙ ή ΟΧΙ, αφού  είχατε, εκ του Νόμου, ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ, να τηρήσετε ακριβώς, τις ημερομηνίες και ως εκ τούτου η προκήρυξη της δημοπρασίας να έχει ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι και την 31/05/2016;

Εσείς, βέβαια, κυρία Δήμαρχε, τηρήσατε πιστά την τακτική σας, όπως και πέρυσι. Αποτύχατε στην επιτυχή διεκπεραίωση των διαδικασιών και βρεθήκατε πάλι εκτός χρόνου. Δεν ολοκληρώσατε, ως οφείλατε την προκήρυξη της δημοπρασίας μέχρι και την 31/05/2016, στερώντας στον Δήμο και τους Δημότες σημαντικά έσοδα.

Κυρία Δήμαρχε, η διετής παρουσία σας στο τιμόνι του Δήμου μας, χαρακτηρίζεται από  ολιγωρία, αμέλεια, απραξία. Η μέχρι τώρα ανύπαρκτη αυτοδιοικητική διαδρομή σας είναι προϊόν αδυναμίας και ανικανότητας ή αποτελεί επιλογή σας, με όλα τα επακόλουθα και συνέπειες;

Γιάννης Τσαβαρής
Δημοτικός Σύμβουλος

τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.