Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Ευχές τ.Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή για τη νέα σχολική χρονιά


Ευχές τ. Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή για τη νέα σχολική χρονιά Μια νέα αρχή ξεκινά και φέτος με την έναρξη του νέου σχολικού έτους. 

Στη σημερινή δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, γνωρίζουμε ότι μόνο η Παιδεία μπορεί να δώσει την ελπίδα για το μέλλον του τόπου μας. 

Εύχομαι από καρδιάς στους μαθητές καλή πρόοδο, στους εκπαιδευτικούς καλή δύναμη και στους γονείς, που καλούνται κάτω από δύσκολες συνθήκες να προσφέρουν τα απαραίτητα εφόδια στα παιδιά τους, υπομονή, επιμονή και κουράγιο. 

Την δική τους τιμητική έχουν οι μικροί μαθητές της πρώτης Δημοτικού, που για πρώτη φορά περνούν το κατώφλι του σχολείου και ξεκινούν έναν μακρύ αγώνα για την απόκτηση της μάθησης. 

Καλή, δημιουργική και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία και επιτυχίες για όλους». 


Γιάννης Τσαβαρής 
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας 
Δημοτικός Σύμβουλος 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.