Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 12 Σεπτεμβρίου 2016

Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων Τ.Ο. Ν.Δ Σαλαμίνας λειτουργία τμήματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 8-12 ετών. Έναρξη 15-10-2016

 
Η Τ.Ο Ν.Δ Σαλαμίνας και το τμήμα γυναικών σας ενημερώνει για την λειτουργία τμήματος δημιουργικής απασχόλησης παιδιών 8-12 ετών με θέμα: "αρχαία ελληνική γλώσσα και ελληνική μυθολογία".
 
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία με κατασκευές, χειροτεχνίες και προβολή ταινιών να έρθουν σε μια πρώτη επαφή με την αρχαία ελληνική γλώσσα και την πλούσια ελληνική μυθολογία. Το τμήμα παρέχεται δωρεάν. 
 
 
Έναρξη 15-10-2016
 
 
Υπεύθυνη τμήματος
Βάσω Μπόγρη

τηλ για πληροφορίες 6973015679-21046740613 σχόλια:

 1. Ανώνυμος9/12/2016 10:04 μ.μ.

  ena megalo mpravw stin topiki tis neas dimokratias kai akoma ena megalo mpravw stin vasiliki theodorakopoulou mpogri gia tin enarksei tou neou tmimatos ekmathiseis arxaias ellinikis glwssas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ . ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος9/13/2016 12:18 π.μ.

  Μόνο ο βασιλιάς θα σώσει την Ελλάδα τέλος

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.