Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2016

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού από το απόγευμα της Πέμπτης




Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, από το απόγευμα της Πέμπτης, εξέδωσε η ΕΜΥ. Προβλέπονται βροχές, καταιγίδες, θυελλώδεις άνεμοι και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας

Η στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη αλλά και οι μαθητικές παρελάσεις σε όλη την Ελλάδα για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου θα γίνουν με τσουχτερό κρύο (η θερμοκρασία θα πέσει 5 με 7 βαθμούς!), βροχές, καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους! Όλα αυτά τουλάχιστον προβλέπει το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού που εξέδωσε το μεσημέρι της Τετάρτης (26.10.2016) η ΕΜΥ.

Εδώ και μέρες οι μετεωρολόγοι προειδοποιούν για επιδείνωση του καιρού το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου. Και δυστυχώς για όσους προγραμματίζουν να εκμεταλλευθούν το γεγονός πως η εθνική επέτειος «πέφτει» Παρασκευή και δημιουργείται... τριήμερο, οι προβλέψεις επιβεβαιώνονται από το έκτακτο δελτίο της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, η επιδείνωση του καιρού θα ξεκινήσει από αύριο το απόγευμα (17.10.2016) και η κακοκαιρία θα διαρκέσει μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής (28.10.2016) με κύρια χαρακτηριστικά:

1. Τις κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες στα νησιά του Ιονίου, τη Στερεά (κυρίως τα δυτικά), την Πελοπόννησο (κυρίως τα δυτικά και βόρεια) και πιθανώς πρόσκαιρα την Παρασκευή την Ήπειρο και τη Θεσσαλία.

2. Τους ενισχυμένους ανατολικούς βορειοανατολικής ανέμους (6 με 8 και πιθανόν πρόσκαιρα 9 μποφόρ) και τη σημαντική πτώση της θερμοκρασίας (5 με 7 βαθμούς) που θα γίνει αισθητή σε όλη τη χώρα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στα καθημερινά τακτικά δελτία καιρού και στην ιστοσελίδα της ΕΜΥ (www.emy.gr).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.