Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 11 Νοεμβρίου 2016

Το ζήσαμε και αυτό! «Έπεσε» μετεωρίτης στο Σύνταγμα!Έμοιαζε να είναι μια μέρα σαν όλες τις άλλες. Παρασκευή πρωί, γύρω στις 9, κατευθύνομαι προς το Σύνταγμα για ένα επαγγελματικό ραντεβού. Από μακριά μου φάνηκε ασυνήθιστο το πλήθος κόσμου που βρισκόταν συγκεντρωμένο στην πλατεία Συντάγματος. Όσο πλησίαζα, κατάλαβα πως κάτι πολύ περίεργο συμβαίνει.

«Τον είδες τον μετεωρίτη στην πλατεία;» άκουσα να ρωτά ένας νεαρός τον φίλο του. Είπε μετεωρίτης; Σκέφτηκα πως απλά δεν άκουσα καλά. Λάθος. Όσο προχωρούσα, τόσο πιο συχνά άκουγα την ίδια λέξη από τα στόματα των περαστικών. Δεν είχε περάσει λίγος καιρός από τις θεωρίες που ήθελαν να έρχεται το τέλος του κόσμου και άκουγα για μετεωρίτη στο κέντρο της Αθήνας!

Δεν πρόλαβαν να περάσουν λίγα δευτερόλεπτα και ξαφνικά ξεπρόβαλε μπροστά στα μάτια μου ένας αστροναύτης ως άλλος Μπρους Γουίλις, ξυπνώντας μου μνήμες «Αρμαγεδδών». Μα τι συμβαίνει; Λίγο αργότερα βρέθηκα και εγώ μπροστά στο «αγνώστου ταυτότητας» αντικείμενο που είχε ήδη γίνει talk of the town!

Ξαφνιάστηκα και χαμογέλασα όταν κατάλαβα πως ευτυχώς δεν πρόκειται για αληθινό μετεωρίτη αλλά για εντυπωσιακή κατασκευή που δημιουργήθηκε με αφορμή την Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Με μια εξαιρετικά πρωτότυπη καμπάνια η Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας μας υπενθύμισε πως τα πάντα μπορούν να συμβούν εκεί που δεν το περιμένεις! Μπροστά στο απρόσμενο θέαμα, όσοι βρεθήκαμε στην πλατεία Συντάγματος συνειδητοποιήσαμε πως η ζωή είναι πάντα απρόβλεπτη και οφείλουμε να είμαστε ψυχολογικά και πρακτικά προετοιμασμένοι για αυτό.
 
Με κεντρικό σύνθημα «ασφαλίζω σημαίνει φροντίζω», η ανατρεπτική καμπάνια είχε στόχο να μας ευαισθητοποιήσει για τη μέγιστη σημασία της ασφάλισης, προσπαθώντας να ενισχύσει την ασφαλιστική συνείδηση στην Ελλάδα, που κατέχει τα πιο χαμηλά ποσοστά συγκριτικά με άλλες ευρωπαϊκές χώρες. #dentoperimeneis #asfalisi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.