Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

Πολικό ψύχος από τη Σιβηρία αναμένεται να «χτυπήσει» τη χώρα - Μπορεί να χιονίσει ακόμη και στην Αθήνα (χάρτες)



Μεγάλο μέρος της χώρας αναμένεται να μπει στον «πάγο» εξαιτίας των ψυχρών μαζών που καταφθάνουν από τη Σιβηρία. Μάλιστα εξαιτίας του πολικού ψύχους που φαίνεται ότι θα «χτυπήσει» τη χώρα είναι  πολυ πιθανό να δούμε χιόνια ακόμη και στην Αθήνα

Τα χιόνια αναμένεται να φτάσουν την επόμενη εβδομάδα κυρίως στα ορεινά καθώς οι ψυχρές αέριες μάζες της Αρκτικής θα εισέλθουν στην Ελλάδα από τα βορειοαναολικά (Μαύρη Θάλλασα), με την θερμοκρασία να σημειώνει αισθητή πτώση.


Πυκνές χιονοπτώσεις αναμένονται στην ανατολική και νότια ηπειρωτική και νησιωτική χώρα.

Σύμφωνα με το Greek-weather.org, δεν αποκλείεται να χιονίσει και στα πεδινά και ίσως παραθαλάσσιες περιοχές βάση του τελευταίου τρεξίματος των μοντέλων πρόβλεψης καιρού, ενώ μέσα στην εμβέλεια των χιονοπτώσεων βρίσκονται τόσο η Θεσσαλονίκη όσο και η Αθήνα, αλλά και περιοχές της Θράκης, της Μακεδονίας, της Θεσσαλίας και της ανατολικής Στερεάς Ελλάδας.


Μία τέτοια ψυχρή εισβολή είναι σπάνια γι' αυτή τη χρονική περίοδο που διανύουμε, με τον βαρύ χειμώνα να μπαίνει από νωρίς φέτος.


Το φαινόμενο ίσως έχει και συνέχεια μέσα στο πρώτο μισό του Δεκέμβρη μιας και τα μοντέλα πρόβλεψης καιρού θέλουν διαδοχικές ψυχρές εισβολές και μετά τις 3-4 Δεκεμβρίου.




3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/22/2016 11:29 μ.μ.

    Τα έργα οδοποιίας προϋπολογισμού 2.500.000 ευρώ για τα οποία τόσο πολύ επαίρεται η δυστυχής Δημαρχέσα ήταν συνοδό έργο του μεγάλου έργου της αποχέτευσης ομβρίων προϋπολογισμού 30.000.000 ευρώ και είχαν ενταχθεί σε Ευρωπαϊκό πρόγραμμα επί Τσάβες το 2013. Προβλέπεται να εκτελεστούν μετά την ολοκλήρωση των ομβρίων.
    Αυτά προς αποκατάσταση της αλήθειας και της πραγματικότητας.
    Η δύστυχη Ρουλίτσα να καυχηθεί όταν θα καταφέρει να φέρει στον Δήμο έστω και ένα ευρώ από χρηματοδότηση.
    Το μόνο που έχει καταφέρει από τον Σεπτέμβρη 2014 και μέχρι τώρα είναι να φέρει 10.000.000 ευρώ από τις αυξήσεις στα δημοτικά τέλη και στο δημοτικό δίκτυο ύδρευσης που επέβαλε με το καλημέρα σας από το υστέρημα της τοπικής κοινωνίας που μαστίζεται από την οικονομική κρίση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε Παπαθεοχάρη πρέπει να απαντήσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/27/2016 8:18 π.μ.

    Ο ΤΣΑΒΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΈΣΕΙ ΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ , ΣΕ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΔΟ ΕΡΓΟ Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΡΟΜΩΝ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.