Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου 2016

FEMA και NASA ετοιμάζονται για κτύπημα από αστεροειδή!!!Στις 31 Οκτωβρίου ένα δημοσίευμα από την Daily Star που είχε αγνοηθεί απέραντα στην Αμερική και τον κόσμο, εστιάσαμε την προσοχή μας στις Αμερικανικές προεδρικές εκλογές.

Η NASA πρόσφατα εξέδωσε μια σκληρή προειδοποίηση ότι ο αριθμός των «αποκαλυπτικών αστεροειδών» που μπορούν να πέσουν μέσα στο χώρο, προς τον πλανήτη μας, είχε αυξηθεί κατά 50% ,σε αυτό που αποκάλεσε μια «ανακάλυψη σοκ».

Ενώ μια τέτοια δυνατότητα, από μόνη της,μπορεί να φαίνεται να είναι η «απόλυτη καταστροφή» και αμέσως μας θυμίζει τι συνέβη με τους δεινόσαυρους, το γεγονός ότι η FEMA και η NASA απέτυχαν να εντοπίσουν επικίνδυνους αστεροειδής, σε μια πρόσφατη άσκηση πρέπει να δείξει στην Αμερική και τον κόσμο ακριβώς τι είμαστε.

Οι επιστήμονες ανέφεραν ότι ανακάλυψαν ενδείξεις του μυστηριώδη «πλανήτη εννέα» και προειδοποίησαν ότι πιστεύουν, ότι ο πλανήτης ήταν υπεύθυνος για τις περιοδικές εξαφανίσεις επί του πλανήτη Γη.

Μας πληροφορούν ότι πιστεύουν ότι ο «Πλανήτης εννέα» ήταν υπεύθυνος για τις περιοδικές «εκσφενδονίσεις «διαστημικών βράχων στο εσωτερικό ηλιακό σύστημα, από την ζώνη του Κάιπερ.

Το SHTFPlan μας, λέει σύμφωνα με την NASA, ότι οι αστεροειδής θα έχουν επιπτώσεις πάνω στη Γη και πρόκειται να συμβεί κάποια στιγμή στις επόμενες δύο δεκαετίες… όπου και αν είστε σίγουροι για αυτό…

Σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα, είναι ένα αναπόφευκτο γεγονός.

Ο Μπάρακ Ομπάμα υπέγραψε πρόσφατα ένα νέο εκτελεστικό διάταγμα που διατάσσει την κυβέρνηση των ΗΠΑ να προετοιμαστεί για το «διαστημικό καιρό»- χάος. Σίγουρα ένας μεγάλος αστεροειδής θα κτυπήσει τον πλανήτη μας, θα εξαπολύσει το«χάος» όπως ποτέ πριν στη σύγχρονη ιστορία. Στο πρώτο βίντεο παρακάτω ακούμε την καθημερινή » Sheeple συζήτηση» για την πρόσφατη άσκηση για αστεροειδή στο Λος Άντζελες, ενώ στο 2ο βίντεο παρακάτω,ο videographer μας ρωτά τι πραγματικά συμβαίνει με όλη αυτή την πρόσφατη είδηση.

 Στο τελευταίο βίντεο, από το National Geographic,ένα ντοκιμαντέρ που ονομάζεται «Διακοπή Αρμαγεδδών,» ρίχνει μια ματιά στην πολύ πραγματική πιθανότητα ότι αργά ή γρήγορα,ένας αστεροειδής θα πέσει στη Γη


http://allnewspipeline.com/Los_Angeles_Asteroid_Drill.php#sthash.EOvwpY7L.dpuf

ΑΠΟΔΟΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ANP : Corfiatikokatohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.