Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016

Slenderman: Μία αληθινή (;) ιστορία τρόμου (Βίντεο)Ο Slender Man (επίσης γνωστός ως Slenderman ) είναι ένας φανταστικός υπερφυσικός χαρακτήρας που δημιουργήθηκε ως ένα meme στο Διαδίκτυο από το φόρουμ χρηστών του Eric Knudsen γνωστό και ως Victor Surge το 2009. Η εικόνα του μοιάζει ως με ένας λεπτός, αφύσικα ψηλός άνδρας με ένα κενό και συνήθως χωρίς χαρακτηριστικά πρόσωπο, φορώντας ένα μαύρο κοστούμι.

Οι φανταστικές ιστορίες στις οποίες πρωταγωνιστούσε ο Slenderman, είχαν να κάνουν με καταδίωξη και απαγωγή κόσμου, συνήθως μικρών παιδιών, ή παρόμοιων καταστάσεων που άφηναν τα θύματά του με σοβαρά ψυχολογικά τραύματα -ή και όχι μόνο ψυχολογικά. Ωστόσο από το 2014 ο Slenderman άρχισε να παρεκκλίνει από τα σενάρια φαντασίας και να προκαλεί αναστάτωση στην πραγματική ζωή, καθώς άρχισαν να σημειώνονται περιστατικά όπου φαν των ιστοριών του συνδέθηκαν με μια σειρά βίαιων γεγονότων. Το πιο γνωστό από αυτά ήταν η σχεδόν μοιραία επίθεση με μαχαίρι σε ένα 12χρονο κορίτσι στο Ουισκόνσιν, την οποία πραγματοποίησαν δύο άλλα 12χρονα κορίτσια που ήθελαν να αποδείξουν έτσι την πίστη τους στον Slenderman. Ναι, σε ένα χαρακτήρα που δεν υπάρχει -μάλλον.

Τώρα, μετά και από την τεράστια επιτυχία του ντοκιμαντέρ The Jinx, το HBO επιστρέφει με μια ακόμα αληθινή (;) ιστορία τρόμου και πρωταγωνιστή αυτή τη φορά τον λεπτό, μαυροντυμένο άντρα χωρίς πρόσωπο. Το «Beware the Slenderman» θα προβληθεί τον Ιανουάριο και σκοπός του ντοκιμαντέρ είναι να εξερευνήσει τόσο το διαδικτυακό φαινόμενο όσο και τα βίαια γεγονότα που ενέπνευσε.
 
Δείτε το trailer παρακάτω και, αν μπορείτε, μείνετε ψύχραιμοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.