Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Επεισοδιακή ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής κοινότητας Σεληνίων.


Επεισοδιακή ήταν η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Δημοτικής κοινότητας Σεληνίων


Πιο συγκεκριμένα χθες στης 11:30 το πρωί η Δημοτική κοινότητα Σεληνίων έκοψε την καθιερωμένη πρωτοχρονιάτικη πίτα,  όλα κυλούσαν μια χαρά μέχρι την ώρα που πήρε το μικρόφωνο ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γ. Τσαβαρής  ο οποίος χαιρέτησε τον κόσμο  και στην συνέχεια αναφέρθηκε στο έργο του για την χρονιά που πέρασε αφήνοντας  αιχμές και υπονοούμενα για τον πρώην Δήμαρχο Αμπελακίων. 

 Στην  συνέχεια ζήτησε τον λόγο να μιλήσει ο πρώην Δήμαρχος Αμπελακίων κ. Μάριος Τραυλός, δεν του τον έδωσε όμως ο πρόεδρος της κοινότητας Σαράντης Φυρογένης.


Ο  κ. Τραυλός διαμαρτυρήθηκε έντονα  λέγοντας (ούτε στο σπίτι μου δεν με αφήνετε να μιλήσω)  και αυτό είναι πολύ φυσιολογικό κατά την γνώμη μας διότι δεν μπορείς να αφαιρείς τον λόγο κ Πρόεδρε τον Σεληνίων σε έναν άνθρωπο που για πολλά χρόνια έχει επιτελέσει πρόεδρος αυτής της κοινότητας και έχει προσφέρει τόσα πράγματα για τον τόπο που αγάπα και σαν πρόεδρος και ως Δήμαρχος.


Ας θυμηθούμε πως ήταν τα Σελήνια πριν προεδρίας Μάριου Τραυλού και μετά, άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι τα Σελήνια τα αποκαλούν το Κολωνάκι της Σαλαμίνας και για να συμβεί αυτό κάποιοι εργάστηκαν για  μέρες, μήνες, χρόνια. Ας σεβαστούμε το έργο του  αφήνοντας πίσω μας την μιζέρια και τους μικροκομματισμούς μας.
 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος1/07/2012 3:41 μ.μ.

    Καμαρώνουν και κορδώνονται με τα δικά σου ἔργα,ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ Τα χρόνια περνάνε και μετά; Να δεις τι σου 'χω για μετά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.