Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Συμβαίνει τώρα: Λαθρομετανάστες έσφαξαν πατέρα τριών παιδιών στην Ιεράπετρα!!!


Ο άτυχος Έλληνας πατέρας 3 παιδιών βρέθηκε σφαγμένος στο θερμοκήπιο του και χτυπημένος με πέτρα στο κεφάλι. Τα δόντια του βρέθηκαν 3 μέτρα μακρυά από το άψυχο σώμα του. Ήταν τέτοια η μανία των δραστών όπου του τύλιξαν το κεφάλι με πλαστική σακούλα πριν τον αποτελειώσουν... 
 
Ήδη υπάρχουν πολλές προσαγωγές λαθρομεταναστών αλλά και ενός από τους φερόμενους ως δράστες ο οποίος συνελήφθη στο ΚΤΕΛ την ώρα που προσπαθούσε να φύγει από την πόλη της Ιεράπετρας. Αυτή την ώρα επικρατεί μεγάλη ένταση στην πόλη και οι κάτοικοι ετοιμάζονται να παραστούν έξω από το αστυνομικό μέγαρο για να διαμαρτυρηθούν. Η Τ.Ο Ιεράπετρας της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ παρακολουθεί τις εξελίξεις και εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος.

πηγή : xa-kriti.blogspot.gr

-------------------------------------------------------
To cretalive επίσης αναφέρει:

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για ένα πτώμα που εντοπίστηκε, τυλιγμένο σε νάυλον σακούλα, κοντά στο φράγμα Μπραμιανών στο Λασίθι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ΗΧΩ news ένας άνδρας, περίπου 60χρονων, πατέρας τριών παιδιών, βρέθηκε νεκρός στην Ιεράπετρα. Οι ενδείξεις παραπέμπουν σε δολοφονία, ενώ το πτώμα του άτυχου άνδρα βρήκε ο γιος του, περίπου στις 12 το μεσημέρι.

Στο σημείο έχει μεταβεί η αστυνομία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα, προηγουμένως, είχε διαπληκτιστεί με εργάτη που απασχολούσε στο θερμοκήπιο του. Αναζητείται νεαρός εργάτης που δούλευε στο θρεμοκήπιο του θύματος. Στο σημείο του περιστατικού έχουν συγκεντρωθεί σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretatlive, μέλη της Χρυσής Αυγής- Υπάρχουν φόβοι για επεισόδια!

πηγή : ELNEWS - HELLENIC PRIDE

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/11/2012 12:06 μ.μ.

    ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΛΙΣΟΔΕΝΟΥΝ, ΤΙ ΔΟΥΛΙΑ ΟΧΟΥΝ ΕΔΟ ΧΟΡΙΣ ΧΑΡΤΙΑ; ΝΑΣΙΚΟΘΟΥΝ ΝΑΦΙΓΟΥΝΕ ΑΠΟΔΟ ΓΙΑΝΑΔΟΥΜΕ ΓΙΑΤΟ ΠΑΤΕΡΑ ΠΟΥ ΣΦΑΞΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΔΙΑ ΘΑΠΙ ΚΑΝΙΣ ΤΟΠΟΤΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.