Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

Τι ακριβώς συμβαίνει;;;



Αναδημοσιεύουμε άρθρο  από  το blog  ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ  και διερωτόμαστε, τελικά τι ακριβώς συμβαίνει;;;  

Σίγουρα ο χρόνος θα δείξει αν έχουν δίκιο όσοι υποστηρίζουν  ότι πίσω από την υποψηφιότητα της κ. Ρούλας Νάννου κρύβεται ο σύζυγος της κ. Μηνάς Νάννος.


Διαβάστε το άρθρο:

Υποψήφιος Δήμαρχος Μηνάς 

 



Επιτέλους έκανε την εμφάνισή του στα φώτα της δημοσιότητας ο πραγματικός υποψήφιος
Δήμαρχος, κύριος Μηνάς Νάνος με τους υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του
Συνδυασμού "Κοντά στον Πολίτη" της κυρίας Ρούλας. 

Όπως ενημερωθήκαμε από το επικοινωνιακό επιτελείο του συνδυασμού του, από εδώ και στο εξής ο κύριος Μηνάς, πρόκειται να αυξήσει τις δημόσιες εμφανίσεις του έτσι ώστε να αποκτήσει νέα ώθηση η υποψηφιότητα της κυρίας Ρούλας, έτσι ώστε να μπορέσει να πείσει τον λαό της Σαλαμίνας ότι είναι ικανός να διαχειριστεί τα κρίσιμα προβλήματα απασχολούν το όμορφο νησί μας.

από email αναγνώστη

 

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος11/18/2013 6:53 μ.μ.

    Αυτή η φωτό ειναι στο coffe time μετα την εκκλησία την ημέρα του Αγίου μήνα σιγά την είδηση σιγά το σκάνδαλο τώρα ανακαλύψατε ότι σύζυγος της ρουλας ειναι ο Μηνας ; Δεν έχετε κανένα σκάνδαλο να την κατηγορησετε και γράφεται βλακείες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.