Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Επέστρεψε στην Ελλάδα ο Μιχάλης Λιάπης! “Έφυγα στη Μαλαισία για να ησυχάσω από το δράμα μου”


Επέστρεψε ο Μιχάλης Λιάπης στην χώρα μας. Ο πρώην υπουργός, κατά την άφιξή του στο Ελευθέριος Βενιζέλος, μόλις είδε τους δημοσιογράφους, επιχείρησε να προσπεράσει αλλά δεν τα κατάφερε.

Απάντησε στις ερωτήσεις και χωρίς καθυστέρηση επιβιβάστηκε στο ιχ που τον περίμενε, ακριβώς έξω από τις αφίξεις.

Ο πρώην υπουργός υποστήριξε ότι δεν γύρισε εσπευσμένα από τη Μαλαισία, ενώ ακόμη ισχυρίστηκε ότι ταξίδεψε στην Κουάλα Λουμπούρ επειδή ήθελε να ξεφύγει από την υπόθεση της σύλληψης που τού προκάλεσε μεγάλη στεναχώρια.

«Δεν ήταν ταξίδι αναψυχής ήταν ταξίδι ψυχικής εκτόνωσης, έφυγα για να ησυχάσω από το δράμα μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Λιάπης είπε ακόμα ότι έχει πληρώσει όλα τα τέλη και τα τεκμήρια.

Η υπόθεση του κ. Λιάπη εκδικάζεται την προσεχή Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου, έπειτα από αναβολή που έλαβε από το Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πρωτοδικείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.