Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

Έπιασαν άνδρα σε internet cafe επειδή φορούσε κόκκινη μπλούζα και «έμοιαζε» στον Ξηρό!


Στην οδό Ευδήλου 9 στο Γουδή και στο internet cafe PlayTime εντόπισαν οι Αρχές άτομο που... έμοιαζε με τον Χριστόδουλο Ξηρό. O άνδρας προσήχθη μετά από καταγγελία περαστικού, επειδή φορούσε μια παρόμοια κόκκινη μπλούζα.
 
Μάλιστα το απόγευμα της Δευτέρας στο σημείο επενέβη πολυπληθές κλιμάκιο της Αντιτρομοκρατικής, καθώς υπήρξε καταγγελία ότι εκεί βρισκόταν ο ίδιος ο καταζητούμενος τρομοκράτης.
 
Συγκεκριμένα, ένας άνδρας βρισκόταν εντός του καταστήματος και στην οθόνη του παρακολουθούσε το επίμαχο βίντεο, όταν ένας περαστικός έξω από το κατάστημα, ο οποίος τον είδε, εκτίμησε ότι πρόκειται για τον ίδιο τον Χριστόδουλο Ξηρό.
 
Στο συμπέρασμά του φαίνεται ότι τον... βοήθησε το γεγονός ότι ο άνδρας φορούσε κόκκινη μπλούζα αντίστοιχη του Ξηρού.
 
Ο πολίτης πήρε τηλέφωνο την αστυνομία και σε σύντομο χρονικό διάστημα η Αντιτρομοκρατική είχε αποκλείσει όλο το τετράγωνο με 15 άτομα.
 
Οι αστυνομικοί προσήγαγαν και ανέκριναν το άτομο που παρακολουθούσε το βίντεο του Ξηρού και κατέληξαν ότι δεν έχει κάποια σχέση με την υπόθεση, οπότε λίγη ώρα αργότερα τον άφησαν να φύγει.
 
Μάλιστα, όπως αναφέρει η ίδια πηγή, ο άτυχος χρήστης του διαδικτύου επέστρεψε για να πληρώσει στο κατάστημα, από το οποίο είχε απομακρυνθεί άρον-άρον από τους ανθρώπους της Αντιτρομοκρατικής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.