Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Π.Ν.: Οι πλοίαρχοι που αποστρατεύονται


Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. … // …-03-2014 τ. Γ το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων, κατά τις τακτικές κρίσεις έτους 2014-15 έκρινε τους παρακάτω Πλοίαρχους ως «Ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους»:



Προάγονται στο βαθμό του Αρχιπλοιάρχου σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 (παράγραφος 4) του Ν.2439/1996, ανεξάρτητα από την ύπαρξη κενών οργανικών θέσεων οι παρακάτω Πλοίαρχοι του Πολεμικού Ναυτικού οι οποίοι κρίθηκαν σε τακτική κρίση έτους 2014-15 από το Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο Κρίσεων ως «Ευδοκίμως τερματίσαντες την σταδιοδρομία τους»

2 σχόλια:

  1. Ανώνυμος3/14/2014 6:23 μ.μ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ…..
    ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ….




    Κυκλοφορεί ανάμεσά μας!!!!!
    Έχει κάνει πολλά και έχει πει ακόμη περισσότερα…!!!
    Καθ’ όλη τη διάρκεια της τετραετίας κινείται αθόρυβα και νομίζει πως πίσω από την ανωνυμία του μπορεί να διασύρει προσωπικότητες. Η μοχθηρή κακία του πηγάζει από την αφραγκία του και τον έχει κάνει για δέσιμο, έχει ξεπέσει τόσο πολύ σαν καμένο χαρτί.
    Ήλθαν και πάλι εκλογές και βγήκε από το καβούκι του…
    Μόνιμη του ατάκα «ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ…» αμοιβή του για αυτό είναι ……….€ από τον εκάστοτε που θα του τα δώσει και θα του αγοράσει την τιποτένια συνείδησή του..!! Μπορείς να τον πεις και σύγχρονο ΙΟΥΔΑ για 30 αργύρια, στην προκειμένη περίπτωση ……..€.
    Έχει ένα μαύρο αυτοκίνητο και συνήθισε εδώ και πολλά χρόνια να μηδενίζει ανθρώπους και να προκαλεί λεκτικό πανικό με υβρίσεις και συκοφαντίες… ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΣ…..
    Συγχαρητήρια σε εκείνους που υποτάσσονται στην φοβέρα που τους ασκεί και τον πληρώνουν….
    Σαφώς το ανθρωπάκι έχει και επιτελείο όμοιο του.

    «ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΩΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.»

    ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/14/2014 11:28 μ.μ.

      Μήπως δούλευε παλιά στον ΟΤΕ και είναι Μανιάτης;

      Διαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.