Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 17 Μαΐου 2014

Κοσμοπλημμύρα στην κεντρική ομιλία του Γιάννη Τσαβαρή




Εντυπωσιακή και με προσέλευση κόσμου πέρα από τις προσδοκίες ήταν η χθεσινή κεντρική ομιλία του Δημάρχου Σαλαμίνας και Υποψήφιου Δημάρχου, Γιάννη Τσαβαρή στην Πλατεία Εθνικής Αντιστάσεως στην Παραλία. 

Σε μια πύρινη ομιλία στην οποία μίλησε για όλους και για όλα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας έκανε έναν σύντομο απολογισμό του μεγάλου έργου που έχει πραγματοποιηθεί τα τελευταία 3,5 χρόνια από την παρούσα Δημοτική Αρχή, και εξέθεσε τις θέσεις και το όραμά του για το μέλλον για το οποίο έχει ήδη θέσει τις βάσεις. 

Κλείνοντας, ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους Δημότες για τη διαχρονική στήριξή τους και τόνισε ότι η αγάπη και η εμπιστοσύνη τους είναι τα μεγαλύτερα και δυνατότερα όπλα ενάντια στους συκοφάντες και τους χυδαιολόγους που συστηματικά υπονομεύουν την παρούσα δημοτική αρχή και είναι η ίδια αγάπη κι εμπιστοσύνη που χθες έδωσαν τον τόνο της νίκης για το αποτέλεσμα της εκλογικής διαδικασίας.
https://mail.google.com/mail/u/0/images/cleardot.gif


Γιάννης Τσαβαρής
Δήμαρχος Σαλαμίνας & επικεφαλής του συνδυασμού



3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος5/17/2014 10:36 μ.μ.

    ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος5/17/2014 10:44 μ.μ.

    ΣΕ ΜΙΑ ΔΗΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΖΥΓΟ ΕΣΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕΣ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΕΠΕΡΝΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΣΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ,ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΠΡΙΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/18/2014 12:18 π.μ.

    Η πολιτική αλητεία σε όλο της το μεγαλείο . Γιαννάκη αύριο μας τελείωσες και το γνωρίζεις εδώ και πολλές ημέρες αλλά που να μιλήσεις να σκορπίσετε πριν την ώρα σας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.