Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ! Είναι θανάσιμο σφάλμα να έχετε το κινητό στην τσέπη…


Αμέτρητες έρευνες τονίζουν ότι η ακτινοβολία από τα κινητά τηλέφωνα βλάπτει το σπέρμα και θέτει σε κίνδυνο την αναπαραγωγική λειτουργία του άνδρα.

Περισσότερες από δέκα επιστημονικές έρευνες πάνω σε αυτό το θέμα έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι το ανδρικό σπέρμα που εκτίθεται στην ακτινοβολία ενός κινητού τηλεφώνου ενδέχεται να έχει μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων, αλλά σίγουρα έχει μειωμένη κινητικότητα καθώς και βιωσιμότητα.Συγκεκριμένα, στις μελέτες αυτές έχει φανεί ότι οι άντρες που μεταφέρουν το κινητό τους είτε στην τσέπη του παντελονιού είτε στη ζώνη τους, τείνουν να έχουν μειωμένο αριθμό σπερματοζωαρίων και μειωμένη κινητικότητα σπέρματος.

Το σπέρμα τους χάνει και απο ζωτικότητα και υφίσταται βλάβες στο DNA και μεταβολές στη μορφολογία του.Βρέθηκε ότι οι άντρες που έχουν το κινητό είτε στη ζώνη είτε στην τσέπη τους και χρησιμοποιούν το blutooth για να μιλήσουν, έχουν 11% μικρότερη κινητικότητα σπέρματος από εκείνους που έχουν το κινητό σε άλλο σημείο του σώματος. Οσοι έκαναν έντονη χρήση του κινητού τους στις 5 ημέρες της εργάσιμης εβδομάδας, κρατώντας το στην τσέπη ή στη ζώνη, έχασαν 19% από την μέχρι τότε υψηλή τους κινητικότητα!

Οι άντρες που μιλούσαν στο κινητό περισσότερο από μία ώρα την ημέρα είχαν 17% λιγότερο κινητικό σπέρμα από εκείνους που μιλούσαν λιγότερο από ένα τέταρτο την ημέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.