Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2015

Μήνυμα-μυστήριο για την Αθήνα… κάνει το γύρο του κόσμου [Εικόνα]Σχεδόν viral έχει γίνει στα social media στη Μεγάλη Βρετανία η αγγελία που δημοσιεύεται σήμερα στην εφημερίδα Daily Telegraph, ζητώντας κουκουβάγιες για την Αθήνα.

Όλοι προσπαθούν να καταλάβουν ποιος και για ποιόν σκοπό έβαλε την ανακοίνωση, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που «βλέπουν»… κωδικοποιημένα μηνύματα μεταξύ κατασκόπων πίσω από την αγγελία!

Μάλιστα την αναπαρήγαγε ακόμη και ο Guardian, που αναρωτιέται αν κρύβεται κάποιος Έλληνας πίσω από τη δημοσίευση.

Μάλιστα κάποιος σχολιάζει ότι μπορεί να είναι αναφορά στα αρχαία νομίσματα της Αθήνας…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.