Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή 21 Ιουνίου 2015

Βερολίνο: "Η πτώση της κυβέρνησης Α.Τσίπρα το μόνο σενάριο που εξετάζουμε - Τελείωσαν οι ημέρες του" - Δείτε την απόρρητη διαταγή της ΕΛ.ΑΣ (UPD)


Πολιτική ανωμαλία και εγκατάσταση "μαύρης κυβέρνησης" είναι το σενάριο που μελετούν στη Γερμανία, (διαβάστε σχετικά εδώ). Μάλιστα, η Γερμανία δεν διστάζει να στείλει ευθέως τα μηνύματα της αφού η Ηandelsblatt το φωνάζει ευθαρσώς:
 
"Ένα Grexit, εάν η κρίση χρέους της Ελλάδας συνεχίζει να κλιμακώνεται, δεν είναι αυτό που φαντάζει ως το πλέον πιθανό σενάριο. Ούτε το Graccident. Αυτό που είναι το πιο πιθανό σενάριο, στην πραγματικότητα, είναι η πτώση της κυβέρνησης του Αλέξη Τσίπρα".
 
Αυτή είναι η άποψη που εκφράζεται στο φύλλο της Handelsblatt, σε ένα άρθρο που μάλιστα φέρει τον τίτλο: “Η πτώση του Αλέξη Τσίπρα: Τι θα συμβεί στο μέλλον στην Ελλάδα;”.
 
Η φωτογραφία του άρθρου μάλιστα, που απεικονίζει το πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα σε μια μεγάλη σημαία, την οποία όμως μαζεύουν εκείνη τη στιγμή, συνοδεύεται από τη λεζάντα: “τελείωσαν οι ημέρες του Αλέξη Τσίπρα;”.
 
Στο δημοσίευμα σημειώνεται πως το πιο πιθανό σενάριο, όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα για τη Γερμανία και η πορεία των διαπραγματεύσεων μέχρι στιγμής, δεν είναι ούτε το περίφημο Grexit για το οποίο γίνεται συχνά λόγος, ούτε καν για το Graccident και την θεμιτή ή αθέλητη έξοδο της Ελλάδας από την Ευρωζώνη.
 
Το πιο πιθανό σενάριο, εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί, αναφέρεται ότι είναι η πτώση του Αλέξη Τσίπρα, η “αλλαγή κυβέρνησης στην Αθήνα”, ενώ γίνεται αναφορά και στην αλλαγή και σκλήρυνση της στάσης της Ελλάδας απέναντι στις μεταρρυθμιστικές προτάσεις που έχουν γίνει (μειώσεις μισθών και συντάξεων εννοούν), αλλά και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, κατά τους τελευταίους μήνες.
 
Μπορεί η γερμανίδα καγκελάριος, Άνγκελα Μέρκελ, να σημείωσε πρόσφατα πως “όταν υπάρχει θέληση, υπάρχει και τρόπος”, αλλά όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές μάλλον συνειδητοποιούν πως οι πιθανές διέξοδοι από την κρίση κλείνουν και δύσκολα θα αποφευχθεί μια σύγκρουση.
 
Ένας συμβιβασμός ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές δείχνει “εξαιρετικά απίθανος”, όλο και περισσότερο, καθώς, όπως σημειώνεται στο κείμενο, λύση δεν δόθηκε ούτε στη συνάντηση των ευρωπαίων υπουργών Οικονομικών, στο Eurogroup της Πέμπτης.
 
Οι διαφορές, όσον αφορά τις αποφάσεις για μέτρα που θα ληφθούν, δεν έχουν πλέον να κάνουν μόνο με χρηματικά ποσά- κυρίως, έχουν να κάνουν με μια έλλειψη εμπιστοσύνης, που υπάρχει. “Χρήματα θα μπορούσαν να υπάρξουν αρκετά, εκείνη που έχει εξαντληθεί είναι η καλή θέληση”, σημειώνεται.
 
Για τους λόγους που αναφέραμε, είναι ενήμερες φυσικά οι υπηρεσίες ασφαλείας οι οποίες βρίσκονται σε κόκκινο συναγερμό τα τελευταία 24ωρα καθώς φοβούνται γενικευμένο σχέδιο αποσταθεροποίησης.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχει απόρρητη διαταγή της ΕΛ.ΑΣ για την ενίσχυση φρούρησης κτιρίων όπως του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, του γραφείου του ΔΝΤ στην Αθήνα και της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.
 
Με το ίδιο έγγραφο ζητείται εντατικοποίηση των μέτρων προστασίας στη Βουλή, το Μέγαρο Μαξίμου, στην Τράπεζα της Ελλάδας, στα γραφεία κομμάτων, πρεσβείες, τηλεοπτικούς σταθμούς ακόμη και σε κεντρικά ξενοδοχεία.
 
«Δίχτυ προστασίας» έχει απλωθεί και σε πολιτικούς, τραπεζικά στελέχη, δικαστικούς και επιχειρηματίες που θα μπορούσαν να αποτελέσουν στόχο τρομοκρατικής επίθεσης.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές έχει ήδη «επικαιροποιηθεί» το «σχέδιο Πικραμμένου» το οποίο είχε καταρτιστεί το Μάιο του 2012.
 
Σύμφωνα με αυτό, σε περίπτωση πρόκλησης «κοινωνικής αναστάτωσης» μεταξύ άλλων μέτρων τίθενται σε εφαρμογή καθολικά αστυνομικά μέτρα, ενεργοποιούνται οι εισαγγελικές Αρχές εκτέλεσης ποινών, ενισχύονται οι εξωτερικές φρουρές των φυλακών ενώ περιορίζονται οι κινήσεις των λαθραίως εισελθόντων στη χώρα αλλοδαπών.
 
Η διαρκής ετοιμότητα που απαιτεί από τις αστυνομικές υπηρεσίες το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται και από το γεγονός ότι μόλις πριν 20 ημέρες είχε σταλεί άλλη διαταγή για συναγερμό υπό το φόβο τρομοκρατικής επίθεσης. 
 
Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, όπως προσθέτουν οι ίδιες πηγές, που για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια η λίστα με τους «κόκκινους» στόχους διευρύνθηκε, καθώς περιλαμβάνει το κτίριο του Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας στο κέντρο της Αθήνας και τις εγκαταστάσεις της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων στην Καλλιθέα.
 
Το γεγονός ότι εστάλησαν δύο διαταγές σε διάστημα μόλις 20 ημερών σχετίζεται, σύμφωνα με στελέχη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, με τη λήψη όλων των απαιτούμενων μέτρων προκειμένου ακόμα και αν υπάρχουν κύκλοι που θέλουν αποσταθεροποίηση να μην μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους. Σε ιστοσελίδες τους αναρχικού χώρου έχουν δημοσιευτεί το προηγούμενο διάστημα κείμενα-φωτιά για την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ που ερμηνεύτηκαν από αρκετούς αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ. ως «προάγγελος» στοχευμένων χτυπημάτων κατά κυβερνητικών στόχων.
 
Οι εντολές που έχουν δοθεί προς τους αστυνομικούς είναι εκτός από την επιτήρηση να διενεργούν ελέγχους όλο το 24ωρο σε όσα άτομα θεωρούν ύποπτα είτε αυτά είναι πεζά είτε σε οχήματα. Οι διοικητές των τοπικών Τμημάτων είναι υπεύθυνοι για την τροποποίηση των μέτρων ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες της κάθε περιοχής.
 
Το τελευταίο διάστημα οι άνδρες με πολιτικά που είναι επιφορτισμένοι με τη φύλαξη δημόσιων κτιρίων έχουν αυξηθεί, ενώ σχεδόν όλες οι δυνάμεις της ομάδας «Δέλτα» έχουν διατεθεί για την επιτήρηση στόχων (γραφεία κομμάτων, τηλεοπτικοί σταθμοί, υπουργεία).
 
Μεγάλη έμφαση θα δοθεί στην αποτροπή κύματος καταλήψεων δημοσίων κτιρίων αφού προσφιλή τακτική ανατροπής κυβερνήσεων από μυστικές υπηρεσίες δυτικών χωρών είναι η λεγόμενη "μη-βίαη άμυνα". Αυτή περιλαμβάνει "νέκρωση" των νευρικών αρτηριών μιας κυβέρνησης όπως το ΥΠΟΙΚ, διαφορετικά κυβερνητικά κτίρια, δημόσιοι οργανισμοί, Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, δηλαδή όλες εκείνες οι υπηρεσίες που επιτρέπουν σε ένα κράτος να διοικήσει και κατ' επέκταση να κυβερνήσει στην επικράτεια του.
 
Σκοπός φυσικά είναι η πρόκληση κοινωνικών και οικονομικών αναταραχών προκειμένου να εκτροχιαστεί η πολιτική και κοινωνική ζωή του τόπου και να "αναγκαστεί" η κυβέρνηση σε κινήσεις "συνεννόησης" όπως την εννοούν φυσικά οι μνημονιακοί.
 
Δεν είναι άλλωστε τυχαία τα κηρύγματα μίσους του Α.Σαμαρά ο οποίος καλεί τους οπαδούς του μαζί με το Ποτάμι και το ΠΑΣΟΚ σε συγκεντρώσεις κατά της κυβέρνησης σε μια στιγμή που όλο το Κοινοβούλιο θα έπρεπε να είναι ενωμένο μπορστά στη μεγάλη μάχη.
 
Πολύ εύκολα μέσα από μια τέτοια συγκέντρωση να δημιουργηθούν έκτροπα από άτομα που έχουν παρεισφρύσει με ένα και μοναδικό σκοπό: Την πρόκληση αναταραχών!
 
Mάλιστα πριν λίγο καιρό, κεντρικό θέμα είχε γίνει η αγγελία που κάποιοι ζητούσαν να έρθουν στην Αθήνα "κουκουβάγιες" όπως είχαμε δημοσιεύσει εδώ
 
Σύμφωνα με έρευνες των αρμόδιων υπηρεσιών, το αποτέλεσμα ήταν ανατριχιαστικό: Πρόκειται για την κωδική ονομασία μιας ομάδας αμερικανών εκτελεστών, οι οποίοι ανέλαβαν πλήρη δράση στην Ουκρανία.
 
Σκότωναν εν ψυχρώ, κατά τη διάρκεια των γεγονότων στο Μαϊντάν της Ουκρανίας και στο Κίεβο, το Φεβρουάριο του 2014.
 
Η συγκεκριμένη πληροφορία έχει βάση καθώς το παραδέχθηκε τον περασμένο Απρίλιο ο ευρωβουλευτής και υποψήφιος πρόεδρος της Πολωνίας, Γιανούς Κόρβιν –Μίκε , στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, απευθυνόμενος προς τον υπουργό Εξωτερικών της Εσθονίας, Urmas Paet.
 
Στις ταραχές στην Ουκρανία, σκοτώθηκαν δεκάδες ειρηνικοί διαδηλωτές και αξιωματικοί της αστυνομίας από εκτελεστές ελεύθερους σκοπευτές, ένα γεγονός που οδήγησε τη χώρα σε πραξικόπημα, σε εμφύλιο και τη δημιουργία μιας αντιρωσικής κυβέρνησης –μαριονέτας.
 
Η κωδική ονομασία αυτών των εκτελεστών ελεύθερων σκοπευτών, ήταν….. “ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΕΣ”.
 
Το σίγουρο είναι ότι η κυβέρνηση έχει προκαλέσει το μένος Γερμανίας και ΗΠΑ μετά και τη γεωπολιτική στροφή προς τη Ρωσία και τους BRICS. Οι Δυτικοί γνωρίζουν ότι μόνο ένας τρόπος έχει απομείνει για να ακυρωθούν τα σχέδια  της κυβέρνησης που τόλμησε να σηκώσει "κεφάλι": Η ανατροπή της! Για να επιτευχθεί αυτό βέβαια επιστράτευσαν τους μνημονιακούς πρόθυμους, δηλαδή την τρόικα εσωτερικού αφού χωρίς εσωτερικούς συμπαραστάτες η προσπάθεια θα αποτύχει να εμφανιστεί ως..."λαϊκό δημοκρατικό αίσθημα"....
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.