Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

Απόσπασμα από την εκπομπή Μυλωνάκη 04-11-2014, σας θυμίζουμε τις υποσχέσεις σας κα Δήμαρχε ώστε με τον νέο χρόνο, οι υποσχέσεις σας να γίνουν πραγματικότητα και να σας φωνάξουμε όλοι μπράβοΣτο ερώτημα του δημοσιογράφου… “…Υπάρχει ατασθαλία στον δήμο;…” Δεν απαντάτε ευθέως αλλά… “…

Αυτό θα αποδειχτεί από τους επιθεωρητές δημόσιας διοίκησης…” όπου εμείς σας υπενθυμίζουμε ότι η απόφαση ψηφίστηκε ομόφωνα, έκτοτε; Δηλώσατε δε αβίαστα πως… “…Δεσμεύομαι όχι μόνο θα επαναφέρουμε τα ανταποδοτικά εκεί που ήταν αλλά θα τα μειώσουμε κιόλας…”

Στην ίδια εκπομπή, ελέχθη…. “….ότι είχατε εισηγηθεί από τις 13-12-2011 να υπαχθεί ο δήμος στο μνημόνιο στο παρατηρητήριο…”

Τελικά, η βόμβα του παρατηρητηρίου… σκάει στα δικά σας χέρια;

 Πηγή: SALAMIS-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.