Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015

Εκβιασμός Βερολίνου προς Αθήνα: "Μείωση ή επέκταση του χρόνου αποπληρωμής του χρέους μόνο εάν κρατήσετε λαθρομετανάστες και πρόσφυγες"


του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
 
Το Βερολίνο εκβιάζει την Ελλάδα να προχωρήσει από μόνη της στην εθνική και κοινωνική της αποσάθρωση με αντάλλαγμα την μείωση στις οικονομικές απαιτήσεις του και συνδέει το ζήτημα της ελάφρυνσης του ελληνικού χρέους με το προσφυγικό!
 
"Η γερμανική κυβέρνηση είναι έτοιμη να μειώσει τις οικονομικές της απαιτήσεις από την Ελλάδα στην περίπτωση που η Αθήνα δεχθεί να παραμείνουν στη χώρα περισσότεροι πρόσφυγες", αναφέρει το γερμανικό οικονομικό περιοδικό WirtschaftsWoche.
 
Tο Βερολίνο είναι διατεθειμένο να βοηθήσει οικονομικά την Ελλάδα, αν συμφωνήσει να αυξήσει τη δέσμευσή της στην αντιμετώπιση της προσφυγικής κρίσης, αναφέρει το περιοδικό.
 
«Η πρώτιστη προτεραιότητά μας είναι πλέον να παραμείνουν στην Ελλάδα περισσότεροι πρόσφυγες. Προκειμένου να επιτευχθεί αυτό θα μπορούσαν άλλες απαιτήσεις, όπως η επιμονή στους όρους του προγράμματος, να μπουν σε δεύτερη μοίρα.»
 
Από την αρχή του έτους έχουν φτάσει στην Ελλάδα περίπου 400.000 πρόσφυγες και μετανάστες, πολλοί εκ των οποίων μέσω θαλάσσης από την Τουρκία, η πλειονότητα των οποίων επιθυμεί να κατευθυνθεί σε άλλες χώρες της ΕΕ και κυρίως στη Γερμανία.
 
Το Βερολίνο θέλει λοιπόν να "παρκάρει" στην Ελλάδα την συντριπτική πλειοψηφία των ανθρώπων αυτών. Μετά την επιδιωκόμενη συγκυριαρχία, με την Τουρκία στο Αιγαίο επιδιώκει τώρα την με κάθε τρόπο εθνική και θρηκευτική αλλοίωση της χώρας.
 
Για ένα πρόβλημα που το δημιούργησε η Γερμανία σε συνεργασία με τις ΗΠΑ,τη Γαλλία και την Βρετανία που επιθυμούσαν με κάθε τρόπο την ανατροπή της κυβέρνησης Μ.Άσαντ, θέλουν η Ελλάδα να υποστεί τις συνέπειες των πράξεών τους εξόλοκλήρου.
 
Φυσικά το Βερολίνο δεν αναφέρει σαφώς τι "διευκολύνσεις" θα επιτρέψει να έχει η Ελλάδα, αρκεί που πετάει το "δόλωμα" στους εξαθλιωμένους Έλληνες, μια εξαθλίωση για την οποία πάλι φταίνε οι Γερμανοί. Προφανέστατα οι μειώσεις στις απαιτήσεις έχουν να κάνουν με την περιβόητη ελάφρυνση χρέους, η οποία θα συνοδευτεί με υποχρεωτικό αφελληνισμό.
 
Είναι σαφές ότι Δύση και ΕΕ επιζητούν την οριστική καταστροφή του ελληνικού έθνους και της Ορθοδοξίας (η πλειονότητα των προσφύγων-λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι) και την διευκόλυνση των επιδιώξεων της Άγκυρας.
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.