Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 9 Οκτωβρίου 2015

Δείτε το νέο 20ευρω που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Νοεμβρίου [Βίντεο]


Το νέο 20ευρω που αναμένεται να κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 25 Νοεμβρίου παρουσίασε σε βίντεο η ΕΚΤ.

Το νέο χαρτονόμισμα διαθέτει ένα καινοτόμο χαρακτηριστικό ασφαλείας, όπως επισημαίνεται, προκειμένου να ξεχωρίζει κανείς το γνήσιο από τα πλαστό κρατώντας το στο φως και παρατηρώντας το γυναικείο πορτραίτο.

Δείτε το βίντεο:

2 σχόλια:

 1. Ανώνυμος10/11/2015 3:13 μ.μ.

  Άσχετο με την ανάρτηση, αλλά έχω εκνευριστεί πολύ διαβάζοντας το άρθρο του Κώστα Χαρδαβέλλα στην REAL NEWS με τίτλο ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗ ΣΑΛΑΜΙΝΑ / ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΘΡΥΨΑΛΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
  Κύριε Κυριάκο Μαριδάκη με τις υστερόβουλες και ιδιοτελείς ανακρίβειες που δίνεις σε σοβαρούς δημοσιογράφους, μακάρι να γίνει πράξη η κατασκευή Ναυπηγείου από την COSCO. Τα συν είναι πολλά: ανάπτυξη του νησιού, προσφορά εργασίας στους συμπολίτες μας, έσοδα στον Δήμο (γιατί αυτοί δεν είναι Έλληνες είναι Κινέζοι και θα πληρώνουν). Όσο για την ιστορία που τόσο πολύ κόπτεσαι να είσαι σίγουρος ότι αυτοί θα την σεβαστούν και θα αξιοποιήσουν τον αρχαιολογικό χώρο. Ενώ εσύ και η οικογένεια σου δεν σεβάστηκες τόσα χρόνια. Την χρησιμοποίησες προς ίδιον όφελος. Θέλω να πιστεύω για προσωπική σας προβολή και διαφήμιση. Δεν υπονοώ τίποτε άλλο.
  Την ιστορία του ο κάθε τόπος δεν την σέβεται στρώνοντας κόκκινα χαλιά πάνω σε παλέτες και να γινόμαστε νούμερο σε όλη την Ελλάδα.
  Την ιστορία μας ας την σεβαστούν οι ξένοι αφού εμείς είμαστε ανάξιοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος11/09/2015 2:23 π.μ.

  ΡΕ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΝΑΥΠΗΓΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ?? ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΟ ΠΟΥ ΔΕ ΜΑΣΑΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.