Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2015

Μυστηριώδης πλανήτης κατευθύνεται στη Γη και θα χτυπήσει πριν τα Χριστούγεννα!


Η αλήθεια είναι ότι από θεωρίες για το τέλος του κόσμου έχουμε μπουχτίσει, ειδικά τους τελευταίους μήνες με το «ματωμένο φεγγάρι» το οποίο υποτίθεται ότι θα αποτελούσε την απαρχή γεγονότων που θα σηματοδοτούσαν το τέλος του κόσμου.

Μία νέα θεωρία για το τέλος του κόσμου υποστηρίζει ότι ένας μυστηριώδης πλανήτης πλησιάζει προς τη Γη και αναμένεται να τη χτυπήσει κάπου μέσα στα Χριστούγεννα. Οι συνωμοσιολόγοι μάλιστα υποστηρίζουν ότι οι κυβερνήσεις είναι ενήμερες για κάτι τέτοιο.

Πρόσφατα υπήρξε μία παρόμοια φρενίτιδα με την 7η Οκτωβρίου, καθώς ορισμένοι υποστήριξαν ότι ερχόταν το τέλος του κόσμου και κάτι τέτοιο μάλιστα το γράφει και η Βίβλος, όπως μεταδίδει η Mirror.

Ο υποστηρικτής μιας τέτοιας θεωρίας μάλιστα ο οποίος ζει στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ και ονομάζεται Κρις Μακάν, έγραψε χαρακτηριστικά:

«Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Βίβλος, φαίνεται ότι η 7η Οκτωβρίου θα είναι η μέρα που ο Θεός θα μιλήσει».

Όταν βέβαια δεν έγινε τίποτα, ο ίδιος πρόσθεσε στο site του:

«Η Βίβλος έκανε λάθος σε ότι αφορά τη συγκεκριμένη μέρα, ωστόσο δεν έκανε λάθος ότι το τέλος θα έρθει σύντομα».

Τελικά με τους συνωμοσιολόγους δύσκολα μπορεί να τα βάλει κανείς. Σε κάθε περίπτωση τα Χριστούγεννα θα τα γιορτάσουμε κανονικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.