Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το ΙΚΑ έστειλε 11.000 ειδοποιητήρια σε οφειλέτες - Δείτε ποια δικαιολογητικά ζητάει και γιατί


Ηλεκτρονικά μηνύματα (e-mail) έστειλε το ΙΚΑ σε 11.000 οφειλέτες που χρωστάνε έως 5.000 ευρώ στο ταμείο.

Το ΙΚΑ εφιστά την προσοχή σε όσους από τους παραπάνω οφειλέτες πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, να προσκομίσουν άμεσα στις αρμόδιες ταμειακές υπηρεσίες του Ιδρύματος τα κάτωθι δικαιολογητικά, για να εξαιρεθούν της επιβολής του επιτοκίου:

• Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου Φορολογικού έτους 2014 (Εκκαθαριστικό φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2014)

• Βεβαίωση Δηλωθείσας Περιουσιακής Κατάστασης (Ε9)

• Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝ.Φ.Ι.Α. φορολογικού έτους 2014)

Αξίζει να σημειωθεί ότι το ΙΚΑ έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία σχετικά με την απαλλαγή μικρο -οφειλετών από την επιβολή του επιτοκίου στη ρύθμιση των ληξιπροθέσμων οφειλών με τις 100 δόσεις (ν. 4321/2015). Οι οφειλέτες -φυσικά πρόσωπα που έχουν ενταχθεί στη ρύθμιση του ν. 4321/2015 με ύψος κύριας οφειλής μικρότερο των 5.000 ευρώ- ανέρχονται σε 19.713 και αποτυπώνονται στον πίνακα που ακολουθεί:

• Εργοδότες ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: 12.989

• Ασφαλισμένοι ΙΚΑ-ΕΤΑΜ: 814

• Οικοδομοτεχνικά έργα: 4.968

• Οφειλέτες λοιπών ΦΚΑ που έχουν ενταχθεί στο ΚΕΑΟ (ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΤΑΑ): 942

• Σύνολο: 19.713

2 σχόλια:

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.