Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Το χάσαμε το πλοίο της γραμμής


Από email αναγνώστη


Κυρία Νάννου και κύριοι της διαπαραταξιακής  το πλοίο της γραμμής που λέγεται «ΣΑΛΑΜΙΝΑ» το χάσαμε τον περασμένο Μάη!!! Σταματήστε λοιπόν να μας κοροϊδεύετε !!!

Δεν σας παίρνει άλλο !!!

Θα χρησιμοποιήσω το σχόλιο ανωνύμου που δημοσιεύτηκε σήμερα το πρωί σε τοπικό blog Ανώνυμος17/10/15 09:01

Αγαπητέ Δημήτρη,

Όταν ο Θεός έβρεχε υπευθυνότητα η Δήμαρχός μας κράταγε ομπρέλα.

Που ήταν εκείνη, όταν όλοι οι Δήμαρχοι με κοινή προσπάθεια-υπόμνημα απαιτούσαν;

Είχε πλύση και δεν πρόκαμε; 

Γνωρίζεις πως λειτουργεί ως δημόσια υπάλληλος με αυστηρό μάλιστα ωράριο;

Τώρα την θυμηθήκαμε την Κυνόσουρα που το πανηγύρι έληξε;
Σκέφτηκες πως θα μπορούσε να είχε και δόλο; 

Εδώ δεν μπορεί η φουκαριάρα να λύσει μια απλή άσκηση μαθηματικών και να ισοσκελίσει έναν προϋπολογισμό της που ακόμα και ο Δήμος Γόρτυνας τον ισοσκέλισε και της βάζεις εξισώσεις;

Για άλλα τέσσερα χρόνια τα κεφάλια μέσα λοιπόν για να μαθαίνουμε άλλη φορά τι ψηφίζουμε. 

Ο περήφανος λαός φίλε Δημήτρη δεν είναι άμοιρος ευθυνών μη δε το γράφοντος εξαιρουμένου.

Εμείς καθορίζουμε την τύχη μας

Οι ανώνυμοι , εκτός των καταδικαστέων υβριστικών σχολίων, συχνά λένε αλήθειες που δεν έχουν συνηθίσει αλλά και δεν τολμούν οι επώνυμοι και κατέχοντες εξουσία να πουν, γιατί τους βολεύει να κοροϊδεύουν και να εμπαίζουν εμάς τον λαουτζίκο.

Η Δήμαρχος μας σίγουρα δεν βρίσκεται μονίμως σε λήθαργο ή χειμερία νάρκη όπως θέλει να αυτοπαρουσιάζεται. Είναι μεγάλη γατούλα και παίζει καλά το παιχνίδι της αλλά και των συνοδοιπόρων της στον δρόμο προς της εξουσία.

Τι θέλει να μας πει ότι τώρα ξύπνησε; Τώρα  έμαθε τι πρόκειται να γίνει στην Κυνόσουρα;

Όταν οι άλλοι Δήμαρχοι διεκδικούσαν και πέτυχαν αυτή που ήταν;

Εκτός κι αν για κάποιους λόγους αδυνατεί να βγει από την Σαλαμίνα. Δεν πάει πουθενά. Γραφείο σπίτι και σπίτι γραφείο είναι.

Τα ονόματα των μελών της διαπαραταξιακής γιατί δεν δημοσιεύονται;

Δεν πρέπει να μάθουμε ποιοι είναι αυτοί που αγωνίζονται για το καλό μας ετεροχρονισμένα;

Ποιοι είναι αυτοί που μας καλούν να σηκωθούμε από τους καναπέδες, να πάρουμε τα φλομπεράκια μας και να αποκλείσουμε την θαλάσσια συγκοινωνιακή γραμμή;

Πάλι εμείς να υποστούμε την ταλαιπωρία για να κάνετε εσείς τον χαβαλέ σας.

Όχι άλλη στάχτη στα μάτια μας !!!  Σας πήραμε χαμπάρι !!! και μην βγει πάλι η Αναπληρώτρια Ειρήνη να βρίζει  τον Πρωθυπουργό και τους Βουλευτές. Ας κοιταχτεί στον καθρέφτη να βρίσει και να φτύσει τον εαυτό της, την Δήμαρχο της και τους συν αυτής και επειδή πολύ ασχολείται με τα αρχαία ως γνήσιος απόγονος των Σαλαμινομάχων, ας ανατρέξει στον Θουκυδίδη και να διαβάσει τι λέει για τον προδότη και τους κατέχοντες δημόσιο αξίωμα.

Σίγουρα θα τους  χρειαστεί.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.