Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015

Αμερικανή στρατιωτικός: «Με είχαν απαγάγει reptilians και με βίαζαν στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού»


Η Niara Terela Isley μια πρώην ελεγκτής αεράμυνας της αμερικανικής Αεροπορίας μεταξύ 1979 και 1983 δήλωσε πως ένα ανθρωποειδές με ουρά την απήγαγε και την οδήγησε σε μια  -τι άλλο-  μυστική  βάση στην αθέατη πλευρά της Σελήνης όπου κατά την παραμονή της την βίαζαν επανειλημμένως εξωγήινοι ενώ ταυτόχρονα την υποχρέωναν να πραγματοποιεί εργασίες στη βάση.

Οι βιασμοί όμως δεν ήταν μόνο στη Σελήνη. Η Isley είπε στην βρετανική εφημερίδα mirror πως όταν δούλευε στην αμερικανική βάση Tonopah στη Νεβάδα οι φρουροί ασφαλείας την βίασαν αφού πρώτα την είχαν κάνει ένεση με μια ναρκωτική ουσία και μετά αναφέρει πως την βίαζαν στη Σελήνη, χωρίς να διευκρινίσει εάν οι βιασμοί συνεχίζονταν και κατά τη διάρκεια του ταξιδιού εκεί.

Η Isley περιέγραψε τα γεγονότα αυτά κατά τη διάρκεια υπνωτισμού.

Σε  συνεντεύξεις της  ισχυρίστηκε ότι πήγε στη Σελήνη 8 με 10 φορές, για αρκετούς μήνες ενώ ήταν 25 ετών. Είπε ακόμη ότι οι εξωγήινοι την εξανάγκαζαν σε δουλειές όπως ο χειρισμός μηχανημάτων ή να σκάβει σε υπόγειες βάσεις στην σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.

Περιέγραψε ακόμη πως οι βιασμοί ήταν συνεχείς ενώ ήταν στην Σελήνη και πως τα ερπετοειδή την πέρναγαν ο ένας στον άλλο. Επιπρόσθετα είπε πως οι «γκρι» εξωγήινοι ήταν επίσης εκεί όπως και ανθρώπινο προσωπικό οι οποίοι εξαναγκάζονταν να βοηθούν τα ερπετοειδή στην κατασκευή κτιριακών εγκαταστάσεων.

Μετά τις απαγωγές είπε πως δεν μπορούσε να θυμηθεί τίποτα από τις εμπειρίες της ούτε και  την ακριβή δουλεία που έκανε εκεί για να οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι της είχαν σβήσει τη μνήμη. Οι απαγωγές και οι μεταφορές στη Σελήνη σταμάτησαν το 1980 όπως είπε.

Ζήτησε να υποβληθεί σε υπνωτισμό προκειμένου να γεμίσει τα κενά στη μνήμη της αποκαλύπτοντας και άλλες λεπτομέρειες.

Περιγράφοντας τον απαγωγέα της είπε πως αυτός ήταν ένα ανθρωποειδές αλλά με ουρά και είχε κίτρινα μάτια. Στην σκοτεινή πλευρά της Σελήνης είπε υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση, ενώ το σκάψιμο αφορούσε την επέκταση μιας στρατιωτικής υπόγειας βάσης. Η Isley η οποία είναι μητέρα ενός παιδιού και ζει στο Κολοράντο, είπε πως τις νύκτες δεν την άφηναν να κοιμηθεί αντίθετα την πρόσφεραν για ερωτικές υπηρεσίες σε διάφορους.

«ήμουν φοβισμένη. Ήξερα ότι έπρεπε να γυρίσω στο παιδί μου και έτσι αναγκαζόμουν να υπακούω. Απλά δεν ήθελα να κάνω κάτι που θα με σκότωνε».

Πολλοί συνωμοσιολόγοι επιμένουν ότι η αμερικανική κυβέρνηση συμμετέχει στις απαγωγές αυτές και πολλές φορές βοηθά τους «γκρι» εξωγήινους να κ[άνουν τη δουλειά τους.

1 σχόλιο:

 1. Ανώνυμος10/14/2015 7:05 μ.μ.

  Είναι αλήθεια φίλε μου διαχειριστή που κάνεις την αναδημοσίευση πολύ μας ευχαρίστησες.
  Η εν λόγω κυρία έχει απίστευτη ερωτική φαντασίωση. Λόγω ηλικίας έχω ακούσει κι έχω ακούσει ερωτικές φαντασιώσεις -έχω και τις δικές μου- αλλά τόσο προχώ όπως της εν λόγω κυρίας ούτε που μπορούσα να το φανταστώ.
  Μπράβο της, έδωσε ιδέα για τον Σιρινάκη.
  Η επόμενη τσόντα θα είναι η Ντούβλη και τα ερπετοειδή
  Δεν μας διευκρίνισε μόνο οι συνεχείς βιασμοί της από τα ερπετοειδή ήταν με το πέος τους ή με την ουρά τους;
  Σε παρακαλώ κ διαχειριστά προς διευκρίνιση να ξέρουμε στο απώτερο αύριο τα ερπετοειδή που μας κυβερνάνε με τι θα μας βιάζουν με ουρές ή με ματζαφλάρια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.