Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2015

Σοκάρει το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας – «ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙΤΕ ΑΠ’ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ»!!!!


Προ εκπλήξεως βρεθήκαμε πριν λίγη ώρα όταν είδαμε να διαδίδεται με μεγάλη ταχύτητα, είδηση που αναφέρει να απομακρυνθούν οι κάτοικοι της Αθήνας από τη πόλη... Δυστυχώς είναι μία ακόμα επιβεβαιωμένη είδηση που σκοπό μάλλον έχει να τρομοκρατήσει κόσμο παρά να ενημερώσει για κάτι που θα γίνει... 

Εμείς σας το δημοσιεύουμε με κάθε επιφύλαξη για το αν ισχύει ή όχι...

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

''Κι εκεί που λέγαμε ότι θα πάνε καλά, κουτσά στραβά βγήκε και αυτός ο χρόνος, να φύγει και να μην ξανάρθει κ.λπ. κ.λπ., βλέπουμε σήμερα αυτό το πρωτοσέλιδο!

Βέβαια δεν είμαστε Έλληνες Ισραηλίτες, άρα δεν μας αγγίζει το θέμα...

Αλλά, από την άλλη πλευρά, αν κάνουν λάθος και η προειδοποίηση μας αφορά όλους;

Το σημερινό πρωτοσέλιδο της Ελεύθερης Ώρας είναι όλα τα λεφτά... Ξανά!''

Αυτό βρήκαμε στο διαδίκτυο και στην εφημερίδα που βλέπετε παραπάνω, κάτι βέβαια που δεν είναι επιβεβαιωμένο αλλά διαδίδεται συνεχώς από χτες σε μεγάλες ιστοσελίδες της Ελλάδας.


 Greek-Weather,Org
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.