Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2015

CIA: Οι οκτώ «προφητείες» της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείαςΑξίζει να σημειωθεί ότι οι περισσότερες από αυτές τις προβλέψεις έχουν επαληθευτεί, ενώ άλλες αποδείχθηκαν εντελώς εσφαλμένες, όπως αναφέρει σε άρθρο του το ΒusinessInsider. Αξίζει να τις δείτε…!
 
Οι οκτώ προβλέψεις της αμερικανικής υπηρεσίας ασφαλείας ήταν οι εξής

«Οι διεθνείς υποθέσεις όλο και περισσότερο θα εξαρτώνται από μεγάλες και πανίσχυρες οργανώσεις παρά από τις κυβερνήσεις».
 
Είναι άγνωστο αν η CIA εννοούσε νόμιμες οργανώσεις, αλλά όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ΒusinessInsider, την τελευταία 15ετία έκαναν την εμφάνισή τους πανίσχυρες τρομοκρατικές οργανώσεις όπως το Ισλαμικό κράτος, αλλά και ομάδες χάκερς που απειλούν από τράπεζες έως κυβερνήσεις διεθνώς.

«Οι τρομοκρατικές τακτικές θα γίνουν εξαιρετικά πολύπλοκες και θα έχουν σχεδιαστεί για να επιτύχουν μαζικές απώλειες».

Αυτή η πρόβλεψη αποδείχθηκε αληθινή ήδη από την 11η Σεπτεμβρίου με τα τρομοκρατικά χτυπήματα στη Νέα Υόρκη και την Ουάσιγκτον. Σήμερα, 15 χρόνια μετά τα ινία έχει πάρει το ISIS με την χρήση της σύγχρονης τεχνολογίας.

«Το Ιράκ και το Ιράν θα αναπτύξουν πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στο κοντινό μέλλον. Το Ιραν θα προχωρήσει σε δοκιμές τέτοιων όπλων ακόμη και την επόμενη χρονιά και σε δοκιμές πυραύλων το 2004».

Σε ότι αφορά στο Ιράκ δεν αποδείχθηκε ποτέ τίποτε παρά την επιμονή της Ουάσιγκτον και του Λονδίνου στα όπλα μαζικής καταστροφής του Σαντάμ Χουσείν προκειμένου να δικαιολογήσουν την ανατροπή του.

Στην περίπτωση του Ιράν, η επιβεβαίωση ήρθε τον τελευταίο μήνα, όταν έγινε γνωστό ότι η Τεχεράνη έκανε δοκιμή ενός πυραύλου υγρών καυσίμων που θα μπορούσε να φέρεί πυρηνική γόμωση.

«Ο παγκόσμιος πληθυσμός θα αυξηθεί κατά 1 δισεκατομμύριο στα 7,2 δισ.»
 
Οντως 15 χρόνια μετά η Γη έχει 7,4 δισεκατομμύρια κατοίκους.

«Οι ενεργειακές πηγές θα αρκούν για να καλύψουν την ζήτηση».
 
Η συγκεκριμένη πρόβλεψη επιβεβαιώθηκε ως προς τις ίδιες της ΗΠΑ καθώς η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου αυξήθηκε τα τελευταία χρόνια.

« Η κινεζική οικονομία θα αναπτυχθεί ξεπερνώντας την Ευρώπη αλλα όχι και τις ΗΠΑ»
Σύμφωνα με ορισμένες μετρήσεις η κινεζική οικονομία είναι μεγαλύτερη από την αμερικανική.

«Η Ευρώπη δεν θα πετύχει πλήρη ισότητα με τις ΗΠΑ ως διαμορφωτής του παγκόσμιου οικονομικού συστήματος»

Η πρόβλεψη επιβεβαιώνεται εν μέρει καθώς τα τελευταία χρόνια παρατηρείται επιβράδυνση των αναπτυξιακών δεικτών στην Ευρώπη.

«Το AIDS, η πείνα και πολιτικές αναταραχές στην Αφρική θα προκαλέσουν μείωση του πληθυσμού».
 
Η CIA έπεσε έξω στην πρόβλεψή της καθώς ο πληθυσμός της Μαύρης Ηπείρου, ανέβηκε από τα 800 εκατομμύρια το 2000, στο 1,1 δισεκατομμύριο τοπ 2014.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.