Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2015

Ποιος είναι ο μοναδικός στρατός που φοβούνται οι τζιχαντιστές;



Ο δημοσιογράφος Γιούργκεν Τόντενχέφερ (Jürgen Todenhöfer), που έζησε το 2014 με 10 ανώτερα μέλη στο Ισλαμικό Κράτος, έμαθε από τους ίδιους περί του ποιου στρατού φοβούνται μόνο.

 «Η μόνη χώρα που φοβάται το Ισλαμικό Κράτος είναι το Ισραήλ» δήλωσε ο δημοσιογράφος στο News Online, λέγοντας πως αυτό του το είπαν οι ίδιοι.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, το μυστικό των Ισραηλινών Ενόπλων Δυνάμεων είναι το γεγονός ότι σε αντίθεση με άλλους στρατούς, ξέρουν καλά πως να χειριστούν τον ανταρτοπόλεμο.

Τα στρατεύματα των ΗΠΑ, ή του Ηνωμένου Βασιλείου δεν τους απασχολούν και τόσο στο έδαφος τους καθώς πιστεύουν πως θα τους νικήσουν εύκολα. «Αυτοί δεν έχουν καμία εμπειρία από ανταρτοπόλεμο σε πόλεις» δήλωσαν ανώτερα μέλη του Ισλαμικού Κράτους.

«Το Ισλαμικό Κράτος θεωρεί εχθρούς όλους τους εκτός Ισλάμ» δηλώνει ο δημοσιογράφος και προσθέτει πως αν μπορούσαν να εξοντώσουν κάθε μη ισλαμιστή στον πλανήτη δεν θα το έβλεπαν ως έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, αλλά απλώς ως ένα «τεχνικό πρόβλημα».

Ωστόσο το Ισλαμικό Κράτος επιτρέπει να ζουν στις περιοχές του οι Εβραίοι και οι Χριστιανοί αν πληρώνουν 600$ φόρο το χρόνο, αν και μάλλον προτιμούν… να φεύγουν.

Πέρα από τη μαρτυρία του δημοσιογράφου, το Ισραήλ απειλήθηκε τις προηγούμενες μέρες από τον ίδιο τον ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, τον Αλ Μπαγκντατί, στο πρώτο μήνυμα του εδώ και επτά μήνες.
 
Αυτό που ο Τοντενχέφερ καταθέτει πάντως, είναι το γεγονός ότι το Ισλαμικό Κράτος δεν θα σταματήσει αν δεν ολοκληρώσει την «θρησκευτική κάθαρση» που ονειρεύονται οι τζιχαντιστές, ακόμη και μέσω πυρηνικού ολοκαυτώματος…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.