Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015

Από email αναγνώστη "ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ"


Παρακολούθησα, όπως συνηθίζω, και την χτεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνας. Χτες τα είδα όλα! Δεν εντυπωσιάστηκα από τα λεγόμενα της κυρίας Δημάρχου μας για το πόσο καλό μας έκανε που μας έβαλε στην μέγγενη του μνημονίου, πόσο θα νοικοκυρέψει τον δήμο και τόσα άλλα χαρωπά. Αυτά τα ακούω σχεδόν καθημερινά στην τηλεόραση βλέποντας την κυρία Δήμαρχο μας να καμαρώνει για το μέγα κατόρθωμα της.

Ακούγοντας την κυρία Καρούση να λέει ότι βλέπει την κυρία Δήμαρχο μας ως άλλη πρωταγωνίστρια και βλέποντας στην συνέχεια αυτά που διαδραματίστηκαν μου έβαλε μια ιδέα και ίσως έτσι λύσουμε και το οικονομικό πρόβλημα του Δήμου.

Τα Δημοτικά Συμβούλια να γίνουν σήριαλ και κάθε συνεδρίαση και ένα επεισόδιο.
Πιστέψτε με θα μοσχοπουληθεί!!!!!!!

Σκηνές απείρου κάλλους !!!!!!!!!!όσο καλύτερα μπορούν να περιγραφούν !!!!!!!!!!

Σκηνή 1η: λέει η κυρία Καρούση ότι βλέπει την κυρία Δήμαρχο μας  να περιφέρεται στα κανάλια ως πρωταγωνίστρια !!!!!!! Τι το θέλε ;;;;;;;; Η αναπληρώτρια μας η κυρία Μπινιάρη …….. ξέρετε αυτή που γράφει επιστολές …….. και βρίζει τον Πρωθυπουργό της Χώρας …… εξεμάνη και τσίριζε γιατί να χαρακτηρίσουν την Δήμαρχο ως πρωταγωνίστρια κι ας θέλει να την φάει την θέση. Φανταστείτε να το δούμε κι αυτό.

Σκηνή 2η: μιλάει ο κύριος Τσαβαρής, η κυρία Μπινιάρη ως συνήθως ενοχλείται, ίσως τον έχει απωθημένο ;;;;;;;; και η κυρία Δήμαρχος μας σε αλλόφρονα κατάσταση με την γνωστή τσιρίδα του φωνάζει βούλωσε τοοοοοοοοοοοο !!!!!!!!!!!!! Πολύ sic για κυρία πόσο μάλλον για Δήμαρχο. Σε λίγο ίσως ακούσουμε και εκφράσεις του πεζοδρομίου διά στόματος Δημάρχου.

Σκηνή 3η: συνεχίζει να μιλάει ο κύριος Τσαβαρής ………. και για να λέμε και του στραβού το δίκιο ……. ώρες  ώρες  δεν βάζει  γλώσσα κι αυτός ………. η κυρία Δήμαρχος μας σιγοψιθυρίζει στην γραμματέα του Συμβουλίου ……… ξέρετε αυτή την κοντοκουρεμένη που έχει άντρα αυτόν που ανάβει το πούρο με  τα πεντακοσάρικα …… να έχει το μικρόφωνο της ανοιχτό για να μην ακούγεται ο αντίπαλος  ……. αυτό θα πει δημοκρατία και δημοκρατικές διαδικασίες στη Κούλουρη . Φυσικά η εν λόγω κυρία ως  πειθήνιο όργανο το έπραξε.

Αφού έχουν περάσει ομολογουμένως πολλές ώρες περίπου οκτώ και κοντεύουμε μεσάνυχτα η κυρία Δήμαρχος μας κατάκοπη,  αλλόφρων σε  κατάσταση υστερίας και παραληρήματος φωνάζει ότι θα μας κάνει έργα πολλά, δρόμους, γήπεδα, γέφυρες , πετιέται η αναπληρώτρια κυρία Μπινιάρη και λέει το ανεπανάληπτο θα σας κάνουμε και παιδιά !!!!!!!!! Την επόμενη ίσως μας πει ότι θα μας ανοίξει και μπορντέλο για να προσφέρει κοινωνικό και θεάρεστο έργο μιας κι έκλεισε το κοινωνικό παντοπωλείο.

Όλα αυτά και άλλα πολλά που δεν περιγράφονται   από την σοβαρή πλευρά τους τα είδε σύσσωμη η αντιπολίτευση και όπως χαρακτηριστικά είπε  ο κύριος Μπακαούκας  όταν η Δήμαρχος ωραιοποιούσε το μνημόνιο του θύμισε τον ΓΑΠ όταν έβαζε την Ελλάδα στο μνημόνιο με φόντο το Καστελλόριζο .

Από την δική μου πλευρά ως απλός δημότης θέλω να προτείνω στις κυρίες αυτές που δυστυχώς τους αναθέσαμε να διαφεντεύουν  τις τύχες μας να επισκεφθούν άμεσα τον ψυχίατρο τους γιατί πραγματικά χρήζουν ψυχιατρικής εξέτασης και παρακολούθησης.

Όσο για τον τίτλο του σήριαλ …. τον βρήκα ….. ΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΕΣ


1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος12/03/2015 5:52 μ.μ.

    Αδελφέ και λίγα λες.
    Πιστεύω από τώρα και μετά, κανείς δημότης δεν πρέπει να χάνει τέτοιες παραστάσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.