Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΗ: Έρχονται σημαντικές μειώσεις από το νέο έτος - Δείτε αναλυτικά τους πίνακεςΣημαντικές μειώσεις στους λογαριασμούς του ηλεκτρικού ρεύματος για την νέα χρονιά (2016) αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας με περιορισμό των λεγόμενων μονοπωλιακών χρεώσεων.

Πρόκειται για χρεώσεις που αφορούν τη χρήση των Δικτύων μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας καθώς και το Τέλος Αέριων Ρύπων (ΕΤΜΕΑΡ) που μεταξύ άλλων επιδοτεί και την παραγωγή ρεύματος από ανανεώσιμες πηγές.

Για τους οικιακούς καταναλωτές οι νέες χρεώσεις ΕΤΜΕΑΡ -σύμφωνα με την απόφαση της ΡΑΕ- θα ισχύσουν από την 1η Ιανουαρίου θα είναι μειωμένες κατά 5,4% σε σχέση με τις ήδη ισχύουσες, ενώ για τα δίκτυα μεταφοράς η μείωση θα ισχύσει από την 1η του δεύτερου μήνα του 2016 (Φεβρουάριος) θα είναι της τάξης 12,5% στο σκέλος ισχύος και 3,91% στο σκέλος ενέργειας. Όσον αφορά για τα τέλη διανομής για τους οικιακούς πελάτες αυτά θα παραμείνουν παγωμένα και στα ίδια επίπεδα του 2015.

Τα νέα ρυθμιζόμενα τιμολόγια για την πλειονότητα των καταναλωτών θα είναι μειωμένα την επόμενη χρονιά με εξαίρεση τις χρεώσεις για ορισμένες κατηγορίες μεγάλων καταναλωτών όπου ισχύει πάγωμα των χρεώσεων ή αυξήσεις.

«Οι αποφάσεις επιφέρουν συνολικά σημαντική μείωση των ρυθμιζόμενων χρεώσεων σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες καταναλωτών ή κατ' ελάχιστον, μια σχετική σταθεροποίηση (αποτροπή ή συγκράτηση έντονων μεταβολών) για την περίπτωση των πελατών ΥΤ και ΜΤ με ετήσιες καταναλώσεις άνω των 13 GWh, σηματοδοτώντας έτσι την ομαλή προσαρμογή των εν λόγω χρεώσεων στις απαιτήσεις του ενωσιακού δικαίου», σημειώνει σχετικά η ΡΑΕ.
 
Δείτε παρακάτω τους πίνακες με τις νέες χρεώσειςΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.