Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 27 Μαΐου 2016

Τρία μαχητικά F-16 Block 52+ «αγκίστρωσαν» το αεροσκάφος του Β.Πούτιν και το συνοδεύουν στην Αθήνα



Απογειώθηκαν από την 110 ΠΜ στην Λάρισσα τρία μαχητικά αεροσκάφη F-16 Block 52+ και σε λίγα λεπτά συναντιέται με το σκάφος που μεταφέρει τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν στην Ελλάδα.

Τα μαχητικά τα χειρίζονται ο επικεφαλής της μοίρας που εδρεύει στην Λάρισσα και δύο από τους καλύτερους πιλότους.

Η συνοδεία γίνεται σε σχηματισμό ανάποδης «αιχμής» με ένα μαχητικό από κάθε πλευρά του ρωσικού προεδρικού αεροσκάφους  και ένα πίσω του.

Η συνάντηση θα γίνει βόρεια της Χαλκιδικής.

Μόλις προσγειωθεί το προεδρικό αεροσκάφος στο Ελευθέριος Βενιζέλος τα τρία μαχητικά θα πραγματοποιήσουν χαμηλή διέλευση πάνω από τον Ρώσο πρόεδρο Β.Πούτιν ο οποίος θα κατεβαίνει τις σκάλες του αεροσκάφους.

Η κινητοποίηση της Πολεμικής Αεροπορίας και του ΓΕΕΘΑ κορυφώνεται αύριο, όπου ένα ζεύγος μαχητικών πάλι απο την 110 ΠΜ της Λάρισσας θα συνοδεύσει τον Ρώσο πρόεδρο στην Θεσσαλονίκη και  άλλα δύο θα πραγματοποιούν αποστολές CAP (Combat Air Patrol) παρέχοντας προστασία στο αεροσκάφος μέχρι το βράδι που θα αναχωρήσει από την Θεσσαλονίκη για την Μόσχα.

Ταυτόχρονα ένα πυραυλικό τείχος από τα επίγεια Α/Α συστήματα Patriot PAC-3 και Improved Hawk από Σκύρο, Θεσσαλονίκη και Ελευθερούπολη Καβάλας θα στηθεί γύρο από το αεροσκάφος του Ρώσου προέδρου αποτρέποντας "κακές σκέψεις" σε οτιδήποτε  θέλει να ενοχλήσει το προεδρικό αεροσκάφος.

Είτε ασύμμετρη απειλή είτε απειλή εξ'ανατολών. 

2 σχόλια:

  1. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΓΝΩΣΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΜΕ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.