Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο, 18 Ιουνίου 2016

Amanda Elise Lee: Τα απόλυτα οπίσθια του Instagram (φωτό)Η Amanda Elise Lee, όπως είναι το πλήρες όνομά της, έχει τα απόλυτα οπίσθια του Instagram. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες η ξανθιά σεξοβόμβα έχει μεγάλη άνεση να τα δείχνει. Με κολάν, με μπικίνι, με ολόσωμα μαγιό, ό,τι και να φορέσει τον πρώτο ρόλο έχει η πίσω πλευρά της.

Οι φωτογραφίες της με μπραζίλιαν ή στρινγκ μαγιό είναι άφθονες στο προφίλ της. Μία βόλτα στον λογαριασμό της θα σας πείσει.

1 σχόλιο:

  1. Ανώνυμος6/18/2016 6:41 μ.μ.

    Αυτό δεν είναι τα καλύτερα οπίσθια αλλά το καλύτερο 4 Χ 4 φίλε μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.