Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη, 1 Νοεμβρίου 2016

Αλλεπάλληλοι σεισμοί από 3,4 - 3,7 σε Αλόννησο, Σπάρτη και ΚάσοΑλλεπάλληλοι σεισμοί ταρακούνησαν Αλόννησο, Σπάρτη και Κάσο. Πιο συγκεκριμένα, οι σεισμογράφοι του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου στην ελληνική επικράτεια, κατέγραψαν μέσα σε διάστημα μόλις μίας ώρας, από τις 17:13 έως τις 18:09, τρεις δονήσεις μεγέθους από 3,4 έως και 3,7 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ.

Πιο αναλυτικά, στις 17:13 καταγράφηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 3,4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ στην περιοχή των Σποράδων, με επίκεντρο 11 χιλιόμετρα από την Αλόννησο και εστιακό βάθος κάτω από 10 χιλιόμετρα.

Στις 18:08 σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 23 χιλιόμετρα από τη Σπάρτη.
 
Στις 18:09, καταγράφηκε σεισμός 3,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο 49 χιλιόμετρα από το νησί Κάσο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.