Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

Το αγκάθι της Σαλαμίνας απαντά ευθέως στον ανώνυμο (12/7/2016 9:39 μ.μ.) χυδαιολόγο και κατά εξακολούθηση ψεύτη αναγνώστη μας.
Το αγκάθι της Σαλαμίνας απαντά ευθέως στον ανώνυμο χυδαιολόγο και κατά εξακολούθηση ψεύτη αναγνώστη μας, ότι ποτέ δεν λάβαμε email με την ανακοίνωση της δημάρχου και τον παραθέτουμε στην παρακάτω ανάρτηση που είχαμε κάνει στις 6/12/2016 ως επίσημη απάντηση των διαχωριστών του blog.

«Το γινάτι βγάζει μάτι» έλεγε κάποιος, κάπου, κάποτε, δηλαδή το να επιμένεις σε κάτι αν και γνωρίζεις ότι έχεις λάθος μόνο και μόνο επειδή θέλεις να πας κόντρα σε κάποιον ή να μην έχεις το θάρρος να παραδεχτείς ότι έκανες λάθος, όχι μόνο δεν είναι σωστή τακτική αλλά μερικές φορές είναι καταστροφική τακτική. 

Αν πρόκειται για προσωπικές υποθέσεις ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του και το όποιο κόστος είναι προσωπικό. 

Αν πρόκειται για δημόσιες υποθέσεις πάλι ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του, το όποιο κόστος όμως τώρα δεν είναι μόνο προσωπικό αλλά το πληρώνουν όλοι οι πολίτες και μάλιστα χωρίς να φταίνε σε κάτι. Τελικά, το γινάτι φαίνεται πως βγάζει μάτι. 

Συνήθως, το μάτι του ίδιου αυτού που αφήνεται να παρασυρθεί από αυτό. 

Αφιερωμένο το παρακάτω τραγουδάκι με την αξέχαστη Σωτηρία Μπέλλου και με μια συμβουλή: Συγκράτα τα γινάτια σου να μη σου βγουν τα μάτια σου, έστω και στα στερνά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.