Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2016

Η απάτη του ”τροχαίου” κάνει την εμφάνιση της και στην Σαλαμίνα… ΠΡΟΣΟΧΗΑν σας πάρουν άγνωστοι τηλέφωνο προσποιούμενοι τους ”αστυνομικούς” πολλάκις δε το ίδιο το ”πανικόβλητο παιδί” σας ότι ενεπλάκη σε τροχαίο και άλλα τέτοια φαιδρά μην την πατήσετε, είναι ΑΠΑΤΗ.

Ζητάνε κατά κανόνα χρήματα για να σας ”ξελασπώσουν” και καλά από την δυσάρεστη κατάσταση που βρέθηκε ο άνθρωπος σας –η αλήθεια είναι πολύ ευρηματικοί- ειδοποιήστε ΑΜΕΣΑ την αστυνομία στοχεύουνε κατ’ αρχάς στο συναίσθημα και τον αιφνιδιασμό σας κι ότι αρπάξουν, άρπαξαν.

Ήδη υπάρχει καταγεγραμμένο περιστατικό στα Παλούκια εις βάρος γνωστής κομμώτριας που της τηλεφώνησαν ότι η κόρη της ενεπλάκη σε τροχαίο και την έχουν τάχαμου στην τροχαία Σαλαμίνας γιατί σκότωσε κάποιο παιδάκι!

Την γλύτωσε όμως, γιατί από σύμπτωση εκείνη την στιγμή η κόρη της έφευγε από το σπίτι που διαμένει πάνω από την μητέρα της και έτυχε η ίδια να την ακούσει, διαφορετικά θα την είχε ”πατήσει” και αυτή όπως τόσες και τόσες οικογένειες ανά την Ελλάδα.

ΠΡΟΣΟΧΗ λοιπόν ενημερώστε και τους φίλους σας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.