Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

Συνέντευξη τ. Δημάρχου Σαλαμίνας Γιάννη Τσαβαρή στο SALAMIS NEWS WEB RADIO Παρασκευή, 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, εφ’ όλης της ύληςΕπικοινωνήστε μαζί μας με Ε-Μαιλ ή έστω με ανώνυμο σχόλιο στην πρώτη ανάρτηση και θέστε τις δικές σας ερωτήσεις θα τις θέσουμε όλες για λογαριασμό σας.

Παρασκευή λοιπόν στις 23 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα, σε απ’ ευθείας μετάδοση ζωντανά στα μικρόφωνα του SALAMIS NEWS WEB RADIO


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.