Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 15 Ιανουαρίου 2018

Βίντεο: Πυροσβέστες έπιαναν στον αέρα μωρά και παιδιά - Τα πέταγαν οι γονείς τους για να σωθούν!


Σκηνές από ταινία δράσης θυμίζουν όσα διαδραματίστηκαν στη Τζόρτζια των ΗΠΑ, στη μεγάλη φωτιά της 3ης Ιανουαρίου, που άφησε 80 ανθρώπους άστεγους. Ένας από τους πυροσβέστες έπιασε στον αέρα ένα νεογέννητο μωρό, το οποίο πέταξαν οι ίδιοι οι γονείς του από τον τρίτο όροφο του φλεγόμενου κτιρίου.

Στην ομάδα των πυροσβεστών που έσπευσε στο σημείο ήταν και η Jackie Peckrul, μητέρα και η ίδια τριών παιδιών. Η κατάσταση ήταν ήδη τραγική όταν έφτασε η πυροσβεστική, όπως περιγράφει: «Έβλεπες τις φλόγες, άκουγες τα ουρλιαχτά» ανέφερε.

Η Peckrul πήρε μία σκάλα για να σώσει μια 12μελή οικογένεια με οκτώ παιδιά. Ζούσαν όλοι στο διαμέρισμα που φλεγόταν. Ξαφνικά είδε «κάτι μπλε» να πέφτει. «Ήταν μια μπλε κουβέρτα, άφησα τη σκάλα και την έπιασα» λέει. Μέσα στην κουβέρτα ήταν ένα νεογέννητο αγόρι.

Στη συνέχεια βοήθησε και την υπόλοιπη οικογένεια να κατέβει.

Η κάμερα που είχε στο κράνος του ένας από τους πυροσβέστες κατέγραψε τη σκηνή με έναν άνδρα να πιάνει στον αέρα ένα από τα μεγαλύτερα παιδιά της οικογένειας.

Κατά την Peckrul, το ότι έπιασε το παιδί ήταν θαύμα. «Το μόνο που σκεφτόμουν ήταν, θεέ μου, ας πιάσω αυτό το μωρό. Δεν μπορώ να φανταστώ τον φόβο της μητέρας, που σκέφτηκε πρώτα από όλα το παιδί της».

Από τη φωτιά ένας άνθρωπος υπέστη εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.