Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φωτογράφισαν UFO στην Κρήτη


Η φωτογραφία είναι από τις 19 Αυγούστου στην παραλία του Μπάλου (Γραμβούσα) στα Χανιά ένα ζευγάρι Γερμανών τουριστών προσπαθούσε να βρει ένα καλό σημείο στην παραλία. Στον απότομο δρόμο που οδηγούσε σε μια από τις παραλίες συνάντησαν ένα κοπάδι από αγριοκάτσικα και σκέφτηκαν ότι θα ήταν μια καλή ευκαιρία για να φωτογραφίσουν το ασυνήθιστο –για αυτούς- θέαμα.

Αφού τράβηξαν κάποιες φωτογραφίες στη συνέχεια έφτασαν στην παραλία είχε όμως πολύ αέρα όπως αναφέρουν και κατέληξαν σε μια καφετέρια. Εκεί θέλησαν να δουν τις φωτογραφίες που μόλις είχαν βγάλει. Όταν άρχισαν να τις εξετάζουν προσεκτικότερα διαπίστωσαν ότι σε μια αυτή υπήρχε κάτι το πραγματικά ασυνήθιστο. Ένα μεταλλικό αντικείμενο το οποίο αιωρείτο μερικές εκατοντάδες μέτρα από τη θάλασσα. Όπως αναφέρουν οι ίδιοι την ώρα που έβγαζαν τις φωτογραφίες δεν παρατήρησαν τίποτα ούτε και άκουσαν κάποιο θόρυβο.
Η φωτογραφία ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου και από έρευνες που έχουν γίνει με ειδικά λογισμικά το συμπέρασμα είναι πως αυτή δεν έχει «πειραχτεί» και θεωρείται αυθεντική.

Δελιτε τη φωτογραφία σε υψηλότερη ανάλυση εδώ
Σε φωτογραφία που είχε τραβηχτεί λίγα δευτερόλεπτα πριν δεν υπήρχε ίχνος από το άγνωστο αντικείμενο

3 σχόλια:

  1. Ανώνυμος10/01/2012 8:09 μ.μ.

    ρε τι σου έχω πει; μην διαβάζεις τέτοια σαιτ ,θα τρελαθείς μαλάκα,
    ρε τι είναι αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/01/2012 8:42 μ.μ.

    Ρε jon jon τι έγινε??? Που βρίσκεις τον χρόνο και κάνεις και σχόλια…. Τι έγινε με την νέα φαμίλια που ατιμάζεις ρε βλάξ??? ότι σκουπίδια πετούν οι άλλοι τα μαζεύεις εσύ ε, γι’ αυτό έχεις μαζέψει όλη την σαβούρα. Ωραία φαμίλια με οβελίξ ρομποκοπ κτλ…… ε ρε γλέντια. χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/01/2012 8:56 μ.μ.

    Βλάκας είσαι και φαίνεσαι και να κοιτάς τα χάλια σου.
    κωλογερα

    και να κλείσεις το ραδιόφωνο, μαλάκα
    γιατί ανοίγει μόνο του και τρομάζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.