Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Πέμπτη 15 Νοεμβρίου 2012

Κρυφή δημοσκόπηση ανεβάζει την Χρυσή Αυγή στο ποσοστό του 30%;;;


ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΓΑΖΕΙ ΣΤΟΝ "ΑΕΡΑ" Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ; ΦΟΒΑΤΑΙ, ΜΗΠΩΣ ΤΗ ...ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΛΙΣΤΑ;

Κρυφή δημοσκόπηση δίνει ποσοστά κομμάτων που προκαλούν σοκ! Μοιάζουν με εξωπραγματικά, συγκρίνοντάς τα με όσα έχουν δει έως σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που η δημοσκόπηση δεν δημοσιοποιήθηκε αλλά θάφτηκε σε κάποια συρτάρια.

Ειπώθηκε όμως ότι εάν η εταιρεία που έβγαλε τα δημοσκοπικά στοιχεία, τα δημοσιοποιούσε, την επομένη θα είχε μπει στην μαύρη λίστα και δεν θα είχε δουλειά! Τι σημαίνει άραγε αυτό; Ότι οι δημοσκοπήσεις που μας ...τσαμπουνάνε είναι κατά παραγγελία των κομμάτων; Αυτό δεν σημαίνει;

Εμείς πάντως λέγαμε ότι εξωπραγματική δημοσκόπηση είναι να δείχνουν την ΝΔ να κρατάει τις δυνάμεις της παρά το ότι έχει...ξεσκίσει τον κοσμάκη με μέτρα-θανάτου!

Επειδή εμείς δεν είμαστε εταιρεία δημοσκόπησης ώστε να φοβόμαστε μην χάσουμε πελατεία, δίνουμε τα στοιχεία του... κρυφού γκάλοπ που προκαλούν σοκ!

ΣΥΡΙΖΑ 35%

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ 30%

ΝΔ 14%

ΠΑΣΟΚ 4,3%

ΚΚΕ 3,2%

Τα ποσοστά αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.Προφανώς πρόκειται για ενθουσιώδη, αυθόρμητη αντίδραση του κόσμου αμέσως μετά τα πρόσφατα γεγονότα με την ψήφιση των μέτρων. Σίγουρα πάντως έχει στοιχεία που έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Όπως ότι η ΝΔ μετά τα μέτρα διάλυσης της κοινωνίας που πέρασε, με 153 ψήφους από την Βουλή, οδηγείται και η ίδια σε βεβαία διάλυση. Όπως εξαφανίστηκε το ΠΑΣΟΚ την ίδια ακριβώς πορεία θα έχει και η ΝΔ. Άρα είναι σίγουρο ότι θα είναι τρίτο κόμμα με ποσοστά γύρω από το 15%. Οπότε ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή θα βρίσκονται στην πρώτη και δεύτερη θέση.


πηγή :  indobserver.blogspot.gr   και  elnewsgr.blogspot.gr

6 σχόλια:

  1. Ανώνυμος11/16/2012 1:20 π.μ.

    αγκαθης ,εκτος απο φασιστας εισαι και μαλακας,
    τρολλαρεις πολυ τωρα τελευταια ,

    ο συνδεσμος, η πηγη, που λετε και εσεις οι αγκαθηδες δεν δουλευει,
    ανεβασε την κανονικα
    γιατι θα σε καρφωσω σαν μπιφτεκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος11/16/2012 10:20 π.μ.

    11/16/2012 1:20 π.μ.

    milise to komouni twra as gelasoume.
    den ntrepese re na vrizis etsi tous anthrwpous;;; ala ti ntropi na exis esy afou eisai mesa stin alitia oso anafora ta link mia xara doulevoun amis ta vlepoume mia xara twra esy giati den ta vlepis provlima sou..... ala apo oti fenete sas tzouzi poly e kai pou eisai akoma!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος11/16/2012 10:57 π.μ.

    Η Χ.Α θα είναι δεύτερο κόμμα μπορεί και πρώτο, θα φάτε μεγάλη ήτα δημοκράτες του κώλου και της ρεμούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος12/09/2012 12:59 μ.μ.

    ΠΕΡΑ ΑΠΤΟΝ ΚΑΛΟ ΠΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΗ ΕΧΕΤΕ ΣΤΟ ΓΚΟΛΟ ΤΟΝ ΕΧΕΤΕ ΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΗ Η ΧΡΙΣΗ ΠΑΗ ΓΙΑ ΠΡΟΤΟ ΚΟΜΑ ΜΕ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΗ Ο ΤΣΙΠΑΣ ΠΑΡΟΛΟ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΧΗ ΤΟΥΣ ΑΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣΤΟΥ ΚΕΣΗΣ ΤΡΑΓΟΥΔΑΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ ΘΑ ΤΑ ΔΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΕΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΒΕΤΕ, ΧΑΧΑΧΑΧΑ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος12/09/2012 1:42 μ.μ.

    ΠΟΣΟΣΤΟ ΧΡΙΣΗ ΑΥΓΗ 27/ 100 ΣΙΡΙΖΑ 23/100 Ν,Δ, 9/100 ΠΑΣΟΚ 2/100 ΚΚΕ4/100 ΔΙΜΑΡ 2/100 ΛΕΦΚΑ 8/100 ΙΠΟΛΙΠΑ ΚΟΜΑΤΑ 15/100 ΑΦΤΑ ΘΑΙΝΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΟΝ ΒΟΛΕΨΑΚΙΔΕΣ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.