Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2012

Δεκάδες ισραηλινές επιδρομές τη νύχτα στη Γάζα - video


Η ισραηλινή Aεροπορία προχώρησε νωρίς σήμερα το πρωί σε νέα σφοδρά πλήγματα στη Λωρίδα της Γάζας, πολλά από τα οποία σημειώθηκαν στην ίδια την πόλη της Γάζας, σύμφωνα με ανταποκριτές του Γαλλικού Πρακτορείου και το υπουργείο Εσωτερικών της Χαμάς.

«Έγιναν 130 επιδρομές στη διάρκεια της νύκτας» δήλωσε προς το Γαλλικό Πρακτορείο ο εκπρόσωπος του υπουργείου Ισλάμ Σαχουάν, ο οποίος έκανε λόγο για «δεκάδες πλήγματα» κατά τις πρώτες πρωινές ώρες, κάτι που επιβεβαιώθηκε από δημοσιογράφους του Γαλλικού Πρακτορείου στην πόλη της Γάζας.

Από τις επιδρομές καταστράφηκε ένα διοικητικό κτίριο του υπουργείου Εσωτερικών, που χρησίμευε κυρίως για την ανανέωση διαβατηρίων, στη συνοικία Τελ αλ-Χάουα, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως πεδία βολής που χρησιμοποιούνται από ένοπλες παλαιστινιακές οργανώσεις καταστράφηκαν κατά τις τελευταίες ισραηλινές επιδρομές.

Ο εκπρόσωπος των υπηρεσιών πρώτων βοηθειών της Χαμάς, ο Άνταμ Αμπού Σελμίγια, δήλωσε ότι σκοτώθηκαν 19 Παλαιστίνιοι, μεταξύ των οποίων υπάρχουν πολλά παιδιά, και 235 τραυματίσθηκαν.

Ο ισραηλινός στρατός απάντησε σε ερωτήσεις πως «οι επιδρομές συνεχίζονται» εναντίον του παλαιστινιακού εδάφους, προσθέτοντας ότι από την αρχή της επιχείρησης, το απόγευμα της Τετάρτης με τη δολοφονία του στρατιωτικού αρχηγού της Χαμάς Άχμαντ Τζααμπάρι, έχει πραγματοποιήσει 466 πλήγματα.

«Ένδεκα ρουκέτες εκτοξεύηθηκαν από τη Γάζα από τα μεσάνυκτα της Πέμπτης και 280 από την αρχή της επιχείρησης, οι 131 από τις οποίες αναχαιτίσθηκαν από το αντιπυραυλικό σύστημα του Ισραήλ ‘Σιδερένιος Θόλος'» διευκρίνισε εκπρόσωπος του στρατού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.