Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

Οι Anonymous «ξαναχτυπούν» (video)


«Το χάος είναι καλό, αποκαλύπτει την αλήθεια»

Νέο βίντεο έδωσαν στη δημοσιότητα οι πιο γνωστοί χακτιβιστές, Anonymous, παίρνοντας θέση στο αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής και κάνοντας έκκληση
στους ανθρώπους της Ελλάδας «να τους βοηθήσουν για να τους βοηθήσουν».

Μέσω του νέου τους «χτυπήματος», δηλώνουν πως «στηρίζουν τους πολίτες της Ελλάδας που ψήφισαν «ΟΧΙ» στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο».

Σε συνέχεια του βίντεο, οι Anonymous προσθέτουν ότι «αυτοί οι μηχανισμοί της αυταπάτης, των ψευδαισθήσεων που εξαπατούν την κοινωνία, στηρίζονται στην παγκόσμια ροή της απληστίας, είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για το οικονομικό χάος που βλέπεις μπροστά σου. Το χάος είναι καλό, αποκαλύπτει την αλήθεια».

Η γνωστή ομάδα χακτιβιστών, τονίζει ότι «240 εκατομμύρια ευρώ δόθηκαν ως δάνειο στην Ελλάδα, από τα οποία το 90% πήγε στις τράπεζες που δάνειζαν στην Ελλάδα πριν την κρίση. Λιγότερο από 10% των χρημάτων της διάσωσης έμειναν για να χρησιμοποιηθούν από την Κυβέρνηση για την οικονομία και για να βοηθήσει τα πιο αδύναμα μέλη της ελληνικής κοινωνίας».

«Όπως πάντα, οι φτωχοί και αυτοί που δυσκολεύονται υποφέρουν εξαιτίας των πράξεων των λίγων της «ελίτ»», συνεχίζουν οι Anonymous. Αυτή τη φορά, δε «σηκώνουμε το δάχτυλο» στην ελληνική κυβέρνηση, γιατί προσπαθούν για το καλύτερο για να προστατεύσουν το λαό τους. «Δείχνουμε» τις τράπεζες και τους απάνθρωπους θεσμούς της απάτης που λεηλάτησαν και βίασαν μία χώρα με πλούσια κληρονομιά και διανόηση που προέρχεται από την αυγή του ανθρώπινου πολιτισμού», αναφέρουν στα τελευταία λεπτά του σχετικού βίντεο.

Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.