Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 15 Ιουλίου 2015

«ΘΑ ΜΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ». Αυτός είναι ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που θα ψηφίσει ΟΧΙ, από φόβο μήπως στο νησί του, τον πνίξουν ( Δεν ξέρει και μπάνιο)


«Ψηφίζω ΟΧΙ. Μεταξύ του άρτου της εξάρτησης, προτιμώ το ψωμί του ιδρώτα».


Με τη δήλωση αυτή ο βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης προαναγγέλλει την αρνητική του τοποθέτηση στην ψηφοφορία του νομοσχεδίου για τις «επείγουσες ρυθμίσεις για τη διαπραγμάτευση και σύναψη συμφωνίας με τον Ευρωπαϊκό Μηχανισμό Στήριξης».

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Μιχελογιαννάκης, αφού περιγράφει σε 10 σημεία τις προτάσεις και τις θέσεις του κατά την τελευταία περίοδο, αναφέρει ότι «κανείς δυστυχώς δεν έδωσε σημασία στο σταυρό που κουβαλούσα τόσες μέρες, με το ζητούμενο ευθύνη, καθαρή συνείδηση και όχι αποτυχία της αριστεράς, η οποία είναι μονόδρομος ελπίδας».

«Διαλέγω, λοιπόν, στο δίλημμα μεταξύ άρτου εξάρτησης και ψωμί του ιδρώτα, το ψωμί του ιδρώτα και συνεχίζω μάχιμος τους λαϊκούς αγώνες εντός κοινοβουλίου, βάσει των εντολών που προεκλογικά η κοινωνία μου έδωσε» καταλήγει ο βουλευτής.

Τώρα βέβαια μέχρι το απόγευμα μπορεί να αλλάξει 10 φορές ακόμα άποψη


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.