Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Τετάρτη 13 Απριλίου 2016

Ο Κώδικας Μυστηρίων για το WikiLeaks, ΔΝΤ και ΡΟΤΣΙΛΝΤ! (βιντεο)



Μετά την προχθεσινή εκπομπή του Κώδικα Μυστηρίων του κ. Βασίλη Μπαντίδη στο κανάλι Astra, στην οποία μίλησα κι εγώ για τις διαρροές του WikiLeaks, πήραμε πολλά μηνύματα απο ἀλλους δημοσιογράφους οι οποίοι ήθελαν να μας συγχαρουν για τη μεγάλη επιτυχία αυτήν της εκπομπής γενικά.

Όταν όμως αναφέρθηκαν στο κομμάτι στο οποίο μίλησα εγώ, ακούγονταν λίγο…ΣΑΣΤΙΣΜΕΝΟΙ θα έλεγα.

Εγώ είχα κάνει αναφορά στους Ρότσλιντ, ό, τι ΑΥΤΟΙ ήσαν πίσω απο την ρίξη της κυβέρνσης του Κώστα Καραμανλή διότι, απλά, αυτοί είναι ανώτεροι…ΟΛΩΝ.

Για όσους δεν πιστεύουν σε «τέτοια πράγματα», θα σας παρακαλέσω να δείτε το ακόλουθο βίντεο και μετά, δειτε την αναπαραγωγή του ΚΩΔΙΚΑ ΜΥΣΤΗΡΙΩΝ!

Το δεύτερο βίντεο δημοσιεύτηκε στις 10 Απρ 2016

Αναλύσαμε:Τα μυστήρια της Αμφίπολης και όσα λέγονται για πυραμίδα στην περιοχή και υπόγειες στοές.Ακόμη τις διαρροές των Wikileaks για την Ελλάδα, τις αποκαλύψεις της ΕΥΠ και τον ύπουλο ρόλο του ΔΝΤ. Τέλος τα μυστήρια της Πάτρας για πρώτη φορά τηλεοπτικά πανελλαδικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.