Το “ΑΓKΑΘΙ ΤΗΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ“ δημιουργήθηκε με μοναδικό σκοπό τη σωστή πληροφόρηση των κατοίκων της Σαλαμίνας και όχι μόνο. Είναι εδώ δίπλα στον πολίτη ανεξάρτητο δυναμικό να λέει πάντα την αλήθεια. Μια αλήθεια που όλοι οι άλλοι δεν τολμούν να μας πουν, αλλά την κρύβουν πίσω από τα προσωπικά και κομματικά τους συμφέροντα.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2016

Τι άλλο θα δουν τα μάτια μας!!! Η κυρία Νάννου συνεχίζει να αναθέτει…


Αναθέτει ακόμη και την επισκευή και συντήρηση Η/Υ του Δήμου σε γνωστό μεζεδοπωλείο !!!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Είναι γνωστό ότι η Δήμαρχος Σαλαμίνας στην μέχρι τώρα διετή και πλέον θητεία της έχει καταφέρει να καταρρίψει αρκετά αρνητικά ρεκόρ στον Αυτοδιοικητικό Χώρο.

Ανατρέχοντας στο Πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Δήμου Σαλαμίνας, εκτός της  σωρείας των αναρτημένων αποφάσεων Δημάρχου για απ’ ευθείας αναθέσεις (για τον αριθμό και το περιεχόμενο των οποίων θα σας ενημερώσουμε στο άμεσο μέλλον), βρίσκεις και μαργαριτάρια, όχι στον βυθό κρυμμένα…, αλλά αναρτημένα σε δημόσια θέα!  

Υπάρχει  κανείς που πίστευε ότι η Δήμαρχος Σαλαμίνας θα μπορούσε  να ξεπεράσει και τα όρια της πολιτικής υπευθυνότητας και σοβαρότητας;

Κι όμως, ιδού η απόδειξη:

Με απόφαση  της, στις 03/06/2016,  ΕΔΩ αναθέτει σε γνωστό μεζεδοπωλείο της Σαλαμίνας την ΑΜΕΣΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ Η/Υ (Ηλεκτρονικών Υπολογιστών)ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ!!!, αντί δαπάνης 992,00 ευρώ με ΦΠΑ.

Η Δήμαρχος Σαλαμίνας πρέπει να ενημερωθεί ΑΜΕΣΑ, ότι οι Η/Υ επισκευάζονται και συντηρούνται από εταιρίες και ειδικούς που παρέχουν τεχνική υποστήριξη σε Η/Υ. Εκτός κι αν … είχαν «στενοχωρηθεί» οι Η/Υ του Δήμου και η Δήμαρχος για να απαλύνει τον «πόνο» τους παρέθεσε δεξίωση προς τιμή τους … !!!

Αγαπητοί Συμπολίτες,

Δυστυχώς, βιώνουμε τραγελαφικές καταστάσεις. Είναι δυνατό η επικεφαλής του Δήμου, η Δήμαρχος Σαλαμίνας να μη ξέρει τι υπογράφει ή στη καλύτερη περίπτωση να μη διαβάζει, πριν υπογράψει το οτιδήποτε;

Η Σαλαμίνα έχει πολλά και σοβαρά προβλήματα.

Η Δήμαρχος ή οποιοσδήποτε άλλος συνεπικουρεί στην άσκηση των καθηκόντων της (διοικητικός ή άλλος παράγοντας) υποχρεούνται να διαχειρίζονται και διευθετούν τα προκύπτοντα θέματα με περισσότερη σοβαρότητα, υπευθυνότητα και ικανότητα.


Γιάννης Τσαβαρής
τ. Δήμαρχος Σαλαμίνας
Δημοτικός Σύμβουλος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Εδώ κάθε αναγνώστης μπορεί να εκφράσει την γνώμη του ελεύθερα και χωρίς λογοκρισία.

Ωστόσο δεν σημαίνει ότι τις απόψεις του κάθε σχολιαστή τις υιοθετούμε.

Οι διαχειριστές του blog διατηρούν το δικαίωμα αν πέσει στην αντίληψη τους υβριστικά σχόλια που θίγουν ανθρώπινες αξιοπρέπειες, να διαγράψουν τα σχόλια αυτά.

Σε περίπτωση που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας κάποιο σχόλιο που σας συκοφαντεί η σας εκθέτη επικοινωνήστε μαζί μας στο email agkathi.salamis@yahoo.gr αναφέροντας μας ποιο σχόλιο σας αφορά και σε ποια ανάρτηση έχει δημοσιευθεί.

Ευχαριστώ.